Türkkad 2023 burs başvuru duyurusu geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkkad 2023 burs başvuru duyurusu geldi

Türkkad 2023 yılı burs başvurusu hakkında bir açıklama geldi. İşte açıklama ve detayları ve burs başvurusuna dair son bilgiler.

Eğitim 20 Ağu 2023 19:08 0
Türkkad 2023 burs başvuru duyurusu geldi

Türkkad burs başvuru açıklaması geldi.

Türkkad tarafından yayınlanan açıklamada burs başvurusuna dair bilgilere yer verildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamada vakıf, "Burslara başvurmak isteyen kişilerin yüksek öğrenim kurumlarından birinde öğrenci olarak kayıtlı olmaları veya bir yüksek öğrenim kurumuna girmeye hak kazanmış bulunmaları gereklidir" ifadelerini kullandı.

Burs miktarı hakkında ise "TÜRKKAD İstanbul Burs Komisyonu, bursiyer başına aylık olarak ödenecek burs miktarını her öğretim yılı başında belirler. Burs Komisyonu, bazı bursiyerlere belirlenen aylık burs miktarının altında ya da üstünde kalacak şekilde veya rutin ödemelerin dışında ödeme yapılmasına karar verebilir" denildi.

BURS BAŞVURU ŞARTLARI

Burs yönetmeliğinde kimlere burs verileceğine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

Burs başvuruları tamamlandıktan sonra TÜRKKAD İstanbul Burs Komisyonu, başvuruları değerlendirerek, başarılı ve maddî imkânları kısıtlı adaylara öncelik verecek şekilde burs almaya hak kazananları belirler.

BURSUN ÖDEMESİ

Bursun ödemesi ile ilgili ise, " Burs ödemesi, bir eğitim-öğretim yılı boyunca Ekim ve Temmuz ayları arasında, 10 ay süreyle bursiyerin bildirdiği banka hesabına yapılır. Evrakları eksik olan bursiyerlere ödeme yapılmaz" denildi.

Türk Kadınları Kültür Derneği tarafından verilen bursun başvuru ekranına baktığımızda, "2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı burs başvuruları ile bilgiler önümüzdeki günlerde bu sayfada açıklanacaktır" uyarısının yer aldığı görülüyor.

Başvuruların önümüzdeki günlerde "https://turkkad.org/burs-basvurusu/" adresinden başlaması bekleniyor.

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç