Türkiye'ye Tatile Gelen Gurbetçi: 'Gurbetçi Olmak Çok Zor, İmkanımız Olsa Türkiye'ye Geliriz'
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye'ye Tatile Gelen Gurbetçi: 'Gurbetçi Olmak Çok Zor, İmkanımız Olsa Türkiye'ye Geliriz'

Türkiye'ye tatile gelen gurbetçi yaptığı açıklamada, gurbetçi olmanın çok zor olduğunu söyledi.

Haberler 23 Haz 2022 13:30 1
Türkiye'ye Tatile Gelen Gurbetçi: 'Gurbetçi Olmak Çok Zor, İmkanımız Olsa Türkiye'ye Geliriz'

Gurbetçiden çok yorum alan açıklama.

Almanya'dan Türkiye'ye gelen bir gurbetçinin yaptığı açıklamalar çok yorum almaya başladı. Sınır kapısına gelen ve buradan ülkeye giriş yaparak tatile gelen Gurbetçi, Gurbetçi olmanın çok zor olduğunu söyledi. 

Sosyal medya üzerinde büyük gündem olan açıklamada gurbetçi, bayrağı gördüğünde çok mutlu olduğunu söyledi. Ülkeyi çok sevdiklerini söyleyen bu kişi, mümkün olduça senede iki defa ülkeye gelmeye çalıştıklarını söyledi.

ÜLKEYE DÖNMEK İSTİYORUZ : GURBETTE OLMAK ÇOK ZOR İMKANIMIZ OLSA DÖNERİZ

Ülkeye dönmek istediğini söyleyen kadın, kendileri için gurbetçi olmanın çok zor olduğunu söyledi. Memleketlerini çok sevdiğini söyleyen kadın, imkanları olması durumunda ülkeye dönmeyi düşündüklerini söyledi. 

Gurbette yaşamanın avantajlarının da dezavantajlarının da olduğunu söyleyen kadın, ülkeye dönmek için mutlu olduğunu söyledi. 

GELMEYE DEVAM EDİYORLAR

Geçtiğimiz haftalarda da gurbetçiler ülkeye tatile gelmeye başladı. Ülkeye geçtiğimzi ay giriş yapan ve araçları ile tatili geçirecekleri şehirlere doğru gitmeye başlayan gurbetçiler, duygu dolu anlar yaşadı. Akrabalarını görecek olan, tatil yapacak ve dinlenecek olan gurbetçiler, Almanya'da çektikleri sıkıntıları bir nebze olsun unutmak için ülkeye geldiklerini rahat bir nefes almak istediklerini söyledi.

AÇIKLAMALAR KISA SÜREDE ÇOK YORUM ALDI

Söz konusu açıklamalar, Türkiye'de yaşayan vatandaşlar tarafından çokça yorum aldı. Birçok kişi, madem öyle dönün ülkeye diyerek tepkisini dile getirdi. 

Gurbetçilerin diğer açıklamalarına gitmek için TIKLAYIN

FİNANS7.COM  | ANKARA

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Gurbette yaşamış ve gurbetçilerin yaşamlarını görmüş bir insan olarak söylüyorum gurbetçi olmak çok zor diye aciklama yapan nekadar gurbetçi varsa hepsi yalan söylüyorlar geri geliriz diye söyleyenlere imkan verin asla geri gelmezler kendileri orada iken söyledikleri tek kelime turkiyede yaşanmaz zaten mümkünse hepsinin türkiyede oy kullanmaları da engelnlenmeli dolar yükseldikce seviniyorlar çünkü aldiklari para değerleniyor