Türkiye'ye gelip 7 ameliyat olan adam 30 yıl gençleşti: İşte öncesi ve sonrası
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye'ye gelip 7 ameliyat olan adam 30 yıl gençleşti: İşte öncesi ve sonrası

Türkiye'ye gelip 7 ameliyat geçiren ve 30 yaş gençleşen adamın öncesi ve sonrası hali sosyal medyada tüm dünyada gündem oldu.

Sağlık 28 Mayıs 2024 0
Türkiye'ye gelip 7 ameliyat olan adam 30 yıl gençleşti: İşte öncesi ve sonrası

Türkiye'ye gelip estetik olan adam, adeta gençlik pınarından içmiş gibi oldu. İşte bir dizi ameliyat olan adamın öncesi ve sonrası.

Türkiye'de son dönemlerde sağlık turizmi ciddi şekilde artmış durumda. Özellikle estetik konusunda dünyanın birçok yerindne vatandaşlar ülkemize gelerek ameliyat oluyor. Sağlık turizminde elde ettiğimiz ciddi başarı tüm dünyada konuşulurken şimdi de bir kişinin 30 yaş gençleştiği ameliyatlar gündem oldu.

BİRÇOK KİŞİ İNANMADI

Söz konusu görseller aynı kişiye ait. Ancak görüntülerde ilk adam ile sondaki adamı görenler, aynı kişi olmadığı konusunda ısrarcı.

GEÇİRDİĞİ AMELİYATLAR

Estemed İstanbul adlı sayfa Instagram üzerinde bir paylaşım yaptı ve Michael adlı bir kişinin Türkiye'ye gelerek estetik ameliyatı olduğunu ve 30 yaş gençleştiğini söyledi.

Söz konusu ismin geçirdiği ameliyatlar şu şekilde açıklandı:

Yüz ve boyun gerdirme

Alt göz kapağı blefaroplasti

Üst blefaroplasti

Yağ aldırma

Burun estetiği

Saç ekimi.

Tüm bu operasyonları Türkiye'de olan Michael'in son hali ile ilk hali araısnda hemen hemen hiç benzerlik yok.

İşte Türkiye'ye estetik ameliyatı olmak için gelen ve kademeli şekilde yukarıda yazan tüm operasyonları geçiren kişinin yaşadığı başkalaşım:

X üzerinde milyonlarca kişi tarafından takip edilen bir sayfadan yapılan paylaşım kısa sürede 16 milyondan fazla görüntüleme aldı.

Bu paylaşımlarda birçok kişi "Çirkin değilsin. Henüz Türkiye'ye gitmedin" şeklinde yorum yaptı. Bu yorumlar kısa süre içinde gündem oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç