Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu burs başvurusu 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu burs başvurusu 2023

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu burs başvurusu hakkında açıklama geldi. Gelen açıklamada burs başvuru şartları ile bilgilerine yer verildi.

Eğitim 27 Ağu 2023 14:51 0
Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu burs başvurusu 2023

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu burs başvuru duyurusu.

Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında burs başvurusuna ilişkin detaylara yer verildi.

Kurumun resmi internet adresi üzerinden burs başvurusu ile ilkgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu, öğrencileri Yükseköğretim Başarı Bursu’nun yanında eğitim-öğretim yılı süresince çeşitli kültür-sanat faaliyetleri, yabancı dil kursları, atölyeler ve yurt içi-yurt dışı geziler ile desteklemektedir.

Burs başvurusunda bulunmadan önce sayfamızda yer alan sıkça sorulan sorular kısmını sizler için hazırladık.

10. yılını geride bırakan Yükseköğretim Başarı Bursu ile alakalı en çok sorulan soruların derlendiği bu sayfada burs başvurusunun aşamalarından, başvuru sisteminin kullanımına, öğrencilerden beklenen eğitim bilgilerinden, sonuçların açıklanmasına pek çok konuda bilgi yer almaktadır.

Sorulara tıkayarak ilgili cevaplara ulaşabilir, Turing burs başvurusu hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz [email protected] adresine mail atabilirsiniz"

Bursa başvuru için herhangi bir şehir, üniversite (Özel/Devlet), bölüm, kısıtlaması var mı?
Bursa başvuru için herhangi bir bölüm kısıtlaması bulunmamaktadır. YÖK’e bağlı İstanbul ve Ankara’da bulunan bütün üniversitelerin, bütün bölümlerinde okuyan öğrenciler burs başvurusunda bulunabilirler. İstanbul ve Ankara’da Özel veya Vakıf üniversitesinde okuyan öğrencilerin Turing bursuna başvurabilmeleri için %100 burslu olmaları gerekmektedir. Daha düşük burs oranı olanların başvuruları değerlendirilmemektedir"

Burs başvurusuna ilişkin detaylara "https://www.turing.org.tr/burs-hakkinda/" adresinden ulaşabilirsiniz.

Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç