Türkiye İçin Twitter 'Mavi Tik' Ücreti Belli Oldu İddiası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye İçin Twitter 'Mavi Tik' Ücreti Belli Oldu İddiası!

Twitter'in Türkiye'deki mavi tik ücretinin ne kadar olacağı merak edilmeye devam ederken Twitter Blue'nun Türkiye fiyatının 109,99 TL olduğu iddia edildi.

Bilim ve Teknoloji 10 Kasım 2022 20:52 0
Türkiye İçin Twitter 'Mavi Tik' Ücreti Belli Oldu İddiası!

Twitter'in Türkiye'deki mavi tik ücretinin ne kadar olacağı merak edilmeye devam ederken Twitter Blue'nun Türkiye fiyatının 109,99 TL olduğu iddia edildi. İşte haberin detayları...

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'ı resmen aldığını açıklayan Elon Musk, Twitter'da mavi tikin artık ücretli olacağını duyumuştu. Aylık 8 dolar karşılığında bazı kullanıcılar mavi tik sahibi olabiliyor. Bu kapsamda Türkiye'de mavi tik ücretinin ne kadar olacağı ise merak konusu oldu. Türkiye'de mavi tik satışı henüz başlamadı.  Ancak Twitter'ın iOS uygulamasında ise bazı detaylara dayanarak, Twitter Türkiye'nin mavi tik ücretinin ortaya çıktığı iddia edildi.

Mynet'te yer alan habere göre, Fiyat detayına App Store'un "Uygulama İçi Satın Alımlar" bölümünden ulaşılırken, henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

TWİTTER BLUE'NİN TÜRKİYE FİYATI BELLİ OLDU İDDİASI

Uzun zamandır merakla beklenen Twitter Blue'nun Türkiye fiyatının belli olduğu iddia edildi.  Twitter Blue'nun fiyatı 109,99 TL olarak ortaya çıktı. Fiyat, Twitter'ın App Store'daki "Uygulama İçi Satın Alımlar" bölümünde yer aldı. Konuya ilişkin Twitter tarafından yapılmış resmi bir fiyat açıklaması ise bulunmuyor.

Twitter uygulamasının App Store'daki sayfasına gidildiğinde ve aşağıya kaydırıp "Uygulama İçi Satın Alımlar" kısmı tıklandığında, Twitter Blue aboneliğinin aylık 109,99 TL olarak ücretlendirildiği görülüyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç