Türkiye Finans emekli promosyon miktarı açıklandı Nisan 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Finans emekli promosyon miktarı açıklandı Nisan 2024

Türkiye Finans Nisan ayı promosyon rakamları açıklandı. Zam gelmesi beklenen promosyona indirim geldi.

Emekli Haberleri 28 Mart 2024 1
Türkiye Finans emekli promosyon miktarı açıklandı Nisan 2024

Türkiye Finans Nisan ayı promosyon kampanyasını açıkladı.

Türkiye Finans tarafından bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada banka, Nisan ayı emekli promosyon kampanyasını duyurdu. Kampanyaya baktığımızda geçen aya göre promosyon rakamlarının düşürüldüğü görülüyor. Peki promosyon miktarı ne kadar oldu? Türkiye Finans emekil promosyon miktarı kaç TL?

"28 Mart 2024 tarihi itibarıyla maaşınızı Türkiye Finans’a taşıyın, 12.000 TL'ye varan nakit promosyon kazanın. Türkiye Finans müşterisiyseniz; banka promosyonu işlemlerinizi​ ​Mobil Şube, İnternet ŞubeBu bağlantı yeni sekmede açılacak. üzerinde bulunan "Başvurular" adımından veya 0850 222 22 44 nolu Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak yapabilirsiniz.  Henüz müşterimiz değilseniz şubeye gitmeden, Mobil Şube üzerinden görüntülü görüşme ile müşterimiz olabilir, emekli maaşınızı kolaylıkla Türkiye Finans’a taşıyabilirsiniz" başlığı ile yapılan son dakika açıklamasında emeklilerin promosyon rakamlarının 8 ile 12 bin lira arasında olduğuna yer verildi.

EMEKLİLERE BU AYRICALIKLAR VERİLECEK

Emeklilere, maaşlarını taşımalaır durumunda sağlanacak ayrıcalıklar şu şekilde verildi:

"Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra Bankamıza davet edeceğiniiz her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödülden yararlanabilirsiniz.

Yedek Hesabınızın olması durumunda, emekli maaşınız yatmadan 3 gün önce ücretsiz olarak 2.500 TL'ye kadar para çekebilirsiniz.

Banka Kartınız ile Türkiye Finans ATM’lerinden emekli maaş tutarınız kadar, 8300 anlaşmalı PTT ve Yapı Kredi ATM’lerinden günlük 5.000 TL’ye kadar ücretsiz para çekebilirsiniz.

Emekli maaşınızı bankamızdan aldığınız sürece kart ücreti ödemeden Happy Bonus kredi kartı sahibi olabilirsiniz. Happy Kart ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınBu bağlantı yeni sekmede açılacak..

Emekli maaşınızı bankamızdan aldığınız sürece şubelerimizde işlem önceliğine sahip olursunuz.

Emekli maaş ödemeleri için bankamızı tercih ederek kiralık kasa hizmetimizden %50 indirimle* yararlanabilirsiniz.

ATM, Mobil Şube ve İnternet Şubesi üzerinden yapacağınız EFT**/Havale işlemi ile Mobil/İnternet Şube üzerinden yapacağınız FAST işlemlerini ücretsiz gerçekleştirebilirsiniz"

PROMOSYON NE KADAR?

Maaşa göre emeklilere ödenecek promosyon ödemesi şu şekilde:

9.999 TL’ye kadar emekli maaşı alanlara 5.000 TL

10.000 TL – 14.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 8.000 TL

15.000 TL – 19.999 TL arasında emekli maaşı alanlara 10.000 TL

20.000 TL ve daha fazla maaş alanlara 12.000 TL promosyon ödemesi yapılacaktır.

ZAM DEĞİL İNDİRİM GELDİ

Geçen ay 12 bin 500 lira nakit, bonuslarla birlikte 15 bin lira seviyesinde olan promosyon miktarı, bu ay 3 bin indirimle 12 bin liraya kadar gerilemiş oldu ve zam geleceğine indirim geldi. Sizce 12 bin liralık promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından kadın erkek diğer takipçilerimizle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Emeklilere verilecek promosyon için başvuru gerekiyor. Başvurular bankaya yapılacaktır. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 30 Gün Önce
Bunların hepside uyanık,tüm bankalar anlaşmış ve ortak bir karar almış anlaşılan,sözde yüksek promosyon veriyorlar...