Türkiye Finans Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Ekim 2022 Banka Promosyonu Ne Kadar Oldu?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Finans Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Ekim 2022 Banka Promosyonu Ne Kadar Oldu?

10 bin liraya kadar promosyon ödemesi alabileceğiniz Türkiye Finans, promosyon duyurusunu yayınladı ve güncelleme yaptığını bildirdi.

Bankalar 1 Ekim 2022 09:51 0
Türkiye Finans Emekli Maaş Promosyonunu Güncelledi: Ekim 2022 Banka Promosyonu Ne Kadar Oldu?

Türkiye Finans promosyon duyurusunu güncelledi.

Türkiye Finans KAtılım Bankası resmi sayfası aracılığıyla bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada emeklilere banka promosyonunun güncellendiğine yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu haberimizde Türkiye Finans'ın emekliler için sunduğu ve Ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak banka promosyonu detaylarına yer verdik.

"​​​​​​​​​​​​​​​​Emeklilere 7.500 TL’ye Varan Nakit Promosyon Türkiye Finans’ta! ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Üstelik Türkiye Finans’a Davet Ettiğiniz Emekli Tanıdıklarınız İçin 2,500 TL’ye Varan ​Nakit Ödül de Sizi Bekliyor!" diyerek duyuru yayınlayan Türkiye Finans, emeklilere 10 bin liraya kadar promosyon verdiğini duyurdu.

Emekli maaşını bankaya taşıyan vatandaşlara yapılan ödemenin son başvuru tarihnin 31 Ekim'e kadar uzatıldığını duyuran Türkiye Finans, "31 Ekim​’e kadar maa​şınızı Türkiye Finans’a taşıyın, 7.500 TL'ye varan nakit promosyonun yanı sıra Türkiye Finans’a davet ettiğiniz her bir emekli yakınınız için 250 TL, toplamda 2.500 TL nakit ödül fırsatından yararlanın." ifadelerini kullandı.

Bu ödemenin yanı sıra alacağınız Finans Happy Bonus adlı kredi kartı ile yapacağınız toplam 3 bin lira ve üzeri harcamalara 300 liralık bonus puan kazanma fırsatı sunuluyor.

BAŞVURU

Türkiye Finans tarafından yapılan açıklamada bankanın promosyon ödemesine son başvuru tarihine kadar SSK, Bağ Kur ve emekli sandığından emekli olanların maaşını taşımaları durumunda 10 bin liraya kadar promosyon ödemesinden faydalanabileceğine yer verildi. 

Maaşı taşıdığınızda ilk aşamada vatandaşlara ödenecek nakit promosyon miktarı şu şekilde:

1.499 TL'ye kadar emekli maaşı alanlara 3.000 TL’ye kadar

1.500 TL ile 2.499 TL arasında emekli maaşı alanlara 5.000 TL’ye kadar

2.500 TL ve daha fazla maaş alanlara 7.500 TL’ye kadar

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç