Türkiye Finans Bankasından Fatura Kampanyası! Tam 300TL Hediye!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Finans Bankasından Fatura Kampanyası! Tam 300TL Hediye!

Türkiye Finans'ın sunduğu otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla birlikte müşterilere 300 TL hediye para ödemesi yapılacak. İşte detaylar...

Bankalar 11 Ağu 2023 21:20 0
Türkiye Finans Bankasından Fatura Kampanyası! Tam 300TL Hediye!

Bankalar yeni dönemde fatura ödemeleri için yeni kampanyaları duyurarak müşterilerin büyük indirim fırsatları ve hediye para ödemesi alabilmesini sağlıyor. Türkiye Finans'ta bu kampanyalara bir yenisini daha ekleyerek talimat veren kişilere ödeme yapacağını açıkladı.

Kampanya kapsamında elektrik, su, doğalgaz, internet ve telefon gibi fatura ödemelerini mobil bankacılık üzerinden yapan kişiler 300 TL'ye kadar hediye para ödemesi alabiliyor. Kişiler başvuru için Türkiye Finans'ın mobil uygulamasını indirebilir ve görüntülü görüşme ile müşteri olabilmektedir.

31 Ağustos'a kadar geçerli olan bu kampanyadan yararlanabilmek için kişilerin Happy Bonus kartları için talimat vermeleri gerekmektedir. Banka yeni kampanyası için tüm detayları açıklarken kişiler mobil bankacılık üzerinden işlemlerini tamamlamaya başladı.


Kampanyanın Avantajları

Kampanya kapsamında Mobil Şubeden Happy Bonus Kart başvurunuzu kolayca yapabilir, kartınızla yapacağınız 1.000 TL ve üzeri ilk harcamanıza 100 TL bonus kazanabilirsiniz.
Faturalarınız için Happy Bonus kartınıza Otomatik Ödeme Talimatı vererek elektrik, su, doğalgaz gibi düzenli fatura ödemelerinizi takip etmekten kurtulabilirsiniz. Üstelik verdiğiniz her talimat için 30 TL, toplam 150 TL bonus kazanabilirsiniz.
Kredi kartı ekstreniz için Dijital Ekstre talimatı vererek hem daha yeşil bir dünyaya destek olabilir hem de 50 TL bonus kazanabilirsiniz.


Nasıl Katılım Sağlanıyor?

Happy Bonus harcamanıza 100 TL bonus kazanmak için ilk harcamanızdan önce, “AKTIF” yazıp bir boşluk bırakarak kart numaranızın son 6 hanesini 2442'ye SMS olarak göndermeniz ya da Mobil Şube'den “Kampanyaya Katıl” butonuna tıklamanız yeterlidir.

Otomatik Fatura Ödeme Talimatlarınıza toplam 150 TL bonus kazanmak için talimatlarınızı Türkiye Finans Mobil Şube veya İnternet Şubesi üzerinden, 0850 222 22 44 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizi arayarak ya da Türkiye Finans şubelerinden verebilirsiniz.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç