Türkiye Finans Bankası'ndan Emeklilere Rekor Promosyon!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Finans Bankası'ndan Emeklilere Rekor Promosyon!

Türkiye Finans Bankası, maaşını taşımak isteyen emekliler için yeni promosyon kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın ve haberin detayları...

Emekli Haberleri 20 Ocak 2024 0
Türkiye Finans Bankası'ndan Emeklilere Rekor Promosyon!

Türkiye’de emekli maaş promosyonu kampanyalara emeklilerin radarında kalmaya devam ediyorlar. Her emekli kendisine ek bir gelir sağlayan emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanıyor. Bu şekilde bütçesi desteklenen emekliler bazı ihtiyaçlarını bu şekilde karşılayabiliyorlar. Emeklilerin ne kadar promosyon ödemesi alacağı ise bankadan bankaya değişiyor. Bu açıdan hangi banka ile çalışılacağının seçilmesi emekli müşteriler için çok önemli oluyor.

Emekliye ek zam ne kadar, yüzde kaç oldu? En düşük SSK-Bağkur emekli maaşı  ne kadar oldu? (2024 emekliye ek zam düzenlemesi) - Son Dakika Ekonomi  Haberleri | NTV Haber

TÜRKİYE FİNANS EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU YENİ TARİFESİ!

Türkiye Finans tarafından emeklilere yönelik hazırlanan emekli maaş promosyonu kampanyasında yeni tarife netleşti. Bu tarife içerisinde oldukça kapsamlı ödemeler bulunuyor. Öncelikle emekli müşteriler SGK’nın belirlemiş olduğu asgari tarife üzerinden maaş promosyonlarını alıyorlar. Bu da emekli maaşına göre 3.000 TL’den başlayıp 5.000 TL’ye kadar çıkıyor. En düşük emekli maaşını9n 10.000 TL olduğu hesaba katılırsa tüm emekliler Türkiye Finans’tan 5.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi alabiliyor. Ancak yapılan ödemeler burada kalmıyor.

Emekli maaş promosyonu kampanyasından yararlanan Türkiye Finans’ın emekli müşterileri iki adet otomatik fatura ödeme talimatı vermesi şartıyla ek promosyon ödemesi alıyorlar. 10.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olan emeklilere bu kapsamda 6.500 TL de ek maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.

2022 Emekli maaşı ne kadar oldu? Ocak emekli zammı sonrası SSK ve BAĞ-KUR  en yüksek ve en düşük emekli maaşları 2022 - Merak Edilenler Haberleri

Türkiye Finans emekli müşterilere ikinci bir ek maaş promosyonu ödemesi de yapıyor. Bunun için de yedek hesap açılması gerekiyor. Bu şartı yerine getiren emeklilerden 10.000 TL ve üzerinde maaşı olanlara 1.000 TL da ek promosyon ödemesi yapılıyor.

Emeklilere tüm bu promosyon ödemeleri toplamında 12.500 TL ödeme yapılıyor. 10.000 TL ve üzeri emekli maaşı olanlara bu para nakit olarak ödeniyor. Lakin Türkiye Finans’ın emeklilere sunmuş olduğu jestler burada da bitmiyor. Emekli yakınlarını Türkiye Finans’a getiren emeklilere de kişi başı 250 TL’den 2.500 TL’ye kadar da nakit para hediye ediliyor. Bu şartı da yerine getirenler toplamda 15.000 TL para almış oluyorlar.

EMEKLİ MAAŞI SON DURUM 2024 | Emekli maaşı ne kadar olacak, emekliye yüzde  kaç zam gelecek? 6 aylık enflasyon farkıyla SSK ve Bağ-Kur emekli zammı  hesaplama - Merak Edilenler Haberleri

Öte yandan Türkiye Finans’ın emekli müşterileri maaşlarının ödeme gününden 3 gün önce 2.500 TL de ücretsiz para çekebilecekler. Emekli müşterilerin kampanya kapsamında ellerine geçen toplu para bu şekilde 17.500 TL’yi buluyor.

Tüm emekli kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç