Türkiye Finans Bankası Hediye 750TL Kampanyasını Duyurdu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Finans Bankası Hediye 750TL Kampanyasını Duyurdu!

Türkiye Finans Bankası hediye 750TL para kampanyasını duyurdu! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Bankalar 10 Ağu 2023 15:51 0
Türkiye Finans Bankası Hediye 750TL Kampanyasını Duyurdu!

Türkiye Finans tarafından yapılan yeni kampanyayla birlikte yakınlarını davet eden kişilere toplamda 750 TL nakit ödemesi yapılacak.


Bankalar tarafından sunulan Ağustos ayı için geçerli olan yeni kampanyalar vatandaşların yüksek miktarda indirim ve nakit para kazanabilmesini sağlıyor. Bu kampanyalardan biri olan davet et kazan kampanyalarında da vatandaşlar büyük paralar kazanabiliyor. Kişiler bankaların sunmuş olduğu bu kampanyaya katılım sağlamak için şartları öğrenmek istemeye başladı.

750 TL Hediye Para Verilecek

Türkiye Finans tarafından duyurulan yeni kampanya kapsamında vatandaşlara yüksek miktarda hediye para ödemesi yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda davet kodu ile birlikte mobilden müşteri olması için çağıracağınız her akraba veya tanıdığınız için 150 TL, toplamda ise 750 TL hediye para kazanımı sağlayabilirsiniz.

Yapılan bu ödeme sayesinde vatandaşlar anlaşmalı tüm işyerlerinde hediye paralarını kullanabilecek. Anlaşmalı işyerlerinde geçerli olacak bu fırsat vatandaşlara büyük indirim sağlayabiliyor. 31 Ağustos'a kadar geçerli olan bu teklif tüm Türkiye Finans müşterileri için geçerli olmaktadır.

Kampanyadan Nasıl Yararlanabilirim?

Mobil Şube üzerindeki davet kodunu kullanarak yakınlarınızı davet edebilirsiniz.
Gönderdiğiniz davet kodu ile mobilden Türkiye Finanslı olan ve Happy Bonus kredi kartlarını kullanan her yakınınız için 150 TL , toplamda 750 TL bonus kazanabilirsiniz..
Davet Nasıl Gönderiliyor?

Mobil Şube ana menüden veya “Kampanyalar” sekmesinden “Yakınınızı Davet Edin” seçeneğine tıklayın.
Size özel üretilen davet kodunu dilerseniz SMS olarak dilerseniz WhatsApp, Twitter, Facebook gibi uygulamalar üzerinden davet etmek istediğiniz kişilerle paylaşın.
Kampanyanın Detayları Açıklandı

Kampanya 30 Temmuz 2023-31 Ağustos 2023 tarihleri arasında geçerlidir.
Kampanya kapsamında Mobil Şube üzerinden yakınlarına davet kodu gönderen müşterilerimiz, davet kodlarını kullanarak Mobilden Türkiye Finanslı olan ve Happy Bonus kredi kartlarını kullanan her yakınları için 150 TL, toplamda 750 TL bonus kazanacaktır.
Kampanya şartları gereği 150 TL bonus kazanılabilmesi için davet kodu gönderilen kişinin Mobil Şube’den müşteri olma işlemlerini tamamlaması ve Happy Bonus kredi kartı ile en az bir harcama yapması gereklidir.
Kampanyaya dahil olan kredi kartları Happy Bonus Zero, Happy Bonus Platinium, Happy Bonus Gold ve Happy Bonus Silver’dır.
Müşteri istediği kadar kişiyi davet edebilir ancak bonus kazanımı 5 kişi ile sınırlıdır. Bir kişi en fazla 750 TL bonus kazanabilir.
Kampanyaya katılmak için davet kodunun Türkiye Finans Mobil üzerinden “Yakınınızı Davet Edin” butonuna tıklayarak üretilmesi, SMS, WhatsApp, Facebook, Twitter vb. platformlardan iletilmesi gerekmektedir.
Davet kodunun geçerlilik süresi 10 gündür. 10 gün geçmesine rağmen kullanılmayan davet kodları geçersiz olup yeni davet kodu alınması gerekmektedir.
Kampanya bireysel ve şahıs firması müşteriler için geçerlidir.
Kampanya kapsamında kazanılan bonuslar kampanya şartları sağlandıktan sonra bir ay içerisinde yüklenir ve yüklenen bonusların geçerlilik süresi yükleme yapılan tarihten itibaren 30 gündür.
Kazanılan bonuslar davet eden kişinin son kullandığı Türkiye Finans Happy Bonus kredi kartına yapılır.
Kampanya dahilinde iade ve iptal işlemleri dikkate alınacaktır.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç