Türkiye Denizcilik İşletmeleri büro memuru alımı ilanı: TDİ İşkur başvuru ekranı açıldı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türkiye Denizcilik İşletmeleri büro memuru alımı ilanı: TDİ İşkur başvuru ekranı açıldı 2023

Türkiye Denizcilik İşletmesi tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında büro memuru kadrosuna kamu personeli alınacağına yer verildi.

Memur Alımı İlanları 16 Ocak 2023 00:57 0
Türkiye Denizcilik İşletmeleri büro memuru alımı ilanı: TDİ İşkur başvuru ekranı açıldı 2023

TDİ büro memuru alımı yapacak.

Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü , İŞKUR üzerinde yayınladığı ilanında büro memuru kadrosunda istihdam etmek üzere 6 kamu personeli alımı yapacağına yer verdi. Bugün yayınlanan ilana baktığımızda İŞKUR sayfasında şu şekilde yer verildiği görülüyor:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

  1. Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün Kemenkeş Karamustafapaş Mahallesi  Kemankeş Caddesi No:47 Karaköy Beyoğlu İstanbul adreslerinde bulunan işyerlerinde istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde kamu işçisi alımı yapılacaktır. 
  2. 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak,
  3. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,
  4. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre ihtiyaç duyulan hizmet türlerinde işe alınacak işçiler, İŞKUR tarafından bildirilen Nihai listede (ilan edilen kadro sayısı) 4 katı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday arasından Genel Müdürlük tarafından gerçekleştirilecek sözlü (mülakat) sınav ile belirlenecektir.
  5. Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinde belirtilen “işe göndermede öncelikli olanlar” ibaresindeki hüküm mezkûr yerleştirmede başvuran lehine tek başına bir hak teşkil etmeyecektir.
  6.  Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (yapmış olmak, tecilli olmak veya muaf olmak).
  7. İlan tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 27 yaşı doldurmamış olmak.
  8. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusunun geçersiz hale getirilmesi ve işe alınması işleminin iptaline ilişkin İŞKUR ile talep sahibi kamu kurum ve kuruluşlarının yasal işlem yapma hakları saklıdır.
  9. KPSS'den en az 60 almış olmak,
  10. İşgücü İstem Formunda belirtilen bölümlerden mezun olmak.
  11. Seyahat engeli olmamak.
  12. Microsft  Office programlarını ileri seviyede kullanabilmek
  13. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,
  14. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE EKRANI

Başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyenlerin aşağıdaki adımları izleyerek müracaatını yapması gerekmektedir:

 https://esube.iskur.gov.tr/ linkine tıklayın. Daha sonra açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI yazan yere tıklayarak iş arama sayfasına gidin. Bu sayfada ise İŞYERİ TÜRÜ yazan kısımda KAMU seçeneğini işaretleyerek ARA butonuna tıklayın. İlanlar aşağıda sıralanacak.

Kadın erkek adaylar bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç