Turkcell 1100 personel alımı başvurusu başladı: İşte kariyerim başvuru ekranı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Turkcell 1100 personel alımı başvurusu başladı: İşte kariyerim başvuru ekranı

Turkcell tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında 1100 personel alımı başvurusunun internet üzerinden alınacağına yer verildi.

Kariyer Kapısı 26 Mart 2023 11:27 1
Turkcell 1100 personel alımı başvurusu başladı: İşte kariyerim başvuru ekranı

Türkcell 1100 personel alımı başvurusu başladı.

Türkcell tarafından yapılan son dakika açıklamasında depremzedeler arasından 1100 personel alımı yapılacağına yer verildi. Yapılan açıklamadan sonra personel alımı için başvurular, Türkcell kariyerim sayfası üzerinden alınmaya başladı. Yayınlanan bir dizi personel alımı ilanı ile türkcell bünyesine 1100'den fazla alım yapıldığı görülürken Türkcell, depremzedeler arasından, 11 ilde her ilde 100 kişiyi işe alacağını söyledi. Her ilde yapılacak 100 personel alımı ile birlikte toplamda 1100 kişiye istihdam kapısı açılacak.

Alınacak personeller Türkcell ve kurumsal işyerlerinin yanı sıra bireysel tüm ortaklar ve Atmosware ile Turkcell Global Bilgi bünyesinde çalıştırılacak. Proje kapsmaında ayrıca gençlere özel işe alım programı da açan Türkcell, GNÇYTNK ve Geleceği Yazanlar adlı programlara da eleman alım yapıyor.

Başvuru yapmak isteyen adayların kariyerim.turkcell.com.tr adresi üzerinden #TurkcellİstihdamSeferberliği altındaki ilanlara başvuru yapabilecek. Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Turkcell işçi alımı için başvurmak istiyorum ,,pazarlama satışta çok iyiyim 😊✌️