Türk Telekom'dan Ucuza ve 12 Taksitle Akıllı Telefon: İşte Yenilenmiş Akıllı Cihazlar Listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk Telekom'dan Ucuza ve 12 Taksitle Akıllı Telefon: İşte Yenilenmiş Akıllı Cihazlar Listesi

Ucuza akıllı telefon alacaklara iyi haber geldi. Türk Telekom tarafından başlatılan kampanyada yenilenmiş telefonlar uygun fiyata satılıyor.

Bilim ve Teknoloji 29 Nisan 2022 22:50 0
Türk Telekom'dan Ucuza ve 12 Taksitle Akıllı Telefon: İşte Yenilenmiş Akıllı Cihazlar Listesi

Taksitle ucuza akıllı telefon almak isteyen vatandaşlara iyi haber geldi: Yenilenmiş akıllı telefonlar satışa sunulmaya başladı.

Ticaret Bakanlığı tarafından bir merkez yetkilendirildi ve yetkilendirilen merkezlerde, Türk Standartları Enstitüsü standartlarında akıllı telefonların yenileneceği ve yenilenecek akıllı telefonların daha uygun fiyata, taksitlerle satılacağına yer verildi. Bu durum hakkında son dakika gelişmesi yaşandı. Edinilen bilgilere göre akıllı telefon satışlarının başladığına yer verildi. Türk Telekom tarafından yenilenen akıllı telefonların 12 aya kadar taksitle satılacağına yer verildi. Sözk onusu cihazlar vatandaşlara 1 yıl garantili olarak verilecek. 

 

Türkiye Telekomünikasyon sektörünün öncü kuruluşu olan Türk Telekom , cihaz satışına yeni bir sistemi başlattı. Söz konusu sistemde ikinci el cihazların Türk Telekom koordinesinde yenilendiği ve mağazalarda vatandaşlara satılacağına yer verildi. Ticaret Bakanlığı tarafından yetkilendirilen yenileme merkezleri, TSE standartlarında güvenirlik üzerine devam eden süreçte telefonların düzeltildiği ve sıfır ayarına getirildiğine yer verildi. 

 

Türk Telekom tarafından yenilenen akıllı telefonlar, Yenilenmiş akıllı cihaz kategorisinde satılacak ürünler kısmından satılacak. Türk Telekom mağazalarında yeni gibi ve çok iyi gibi kategorize edilen kısımlarda satışlar başladı. Söz konusu cihazlar 1 yıl garanti ile vatandaşlara sunuluyor:

5 BİN LİRAYA KADAR 12, 5 BİN LİRADAN SONRA 6 TAKSİT

Söz konusu kampanya ile ilgili bir açıklama geldi. Açıklama Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısından geldi. Genel Müdür Yardımcısı İsmail Bütün konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ticaret Bakanlığı'nın; cari açığın düşürülmesi, nitelikli, çevreci, güvenilir ve garantili yenilenmiş akıllı telefon arzının desteklenmesi ile tüketicilerin akıllı telefona erişiminin kolaylaştırılmasını hedefleyen bu projesi, sektör için büyük bir kazanım. Bizler de satış kanallarımızda müşterilerimize sunduğumuz yüzde 1 KDV fırsatı ile bu projeye avantajlı tekliflerle katılıyoruz. Bu yıl, müşterilerin akıllı cihazlarda çok çeşitli ihtiyaçlarını karşılayarak, ek avantajlar getireceğimiz yeni bir döneme girdik. Yenilenmiş ikinci el akıllı telefonlar, Türk Telekom çatısı altında avantajlı fiyatlarla ve 12 taksite varan taksit seçeneklerinin yanında yenileme merkezi tarafından sağlanacak 1 yıllık garanti seçenekleriyle Türk Telekom mağazalarında sunuluyor."

 

YÜZDE 1 KDV İLE UCUZ TELEFON

Söz konusu kampanyada telefonların yüzde 1 KDV ile satıldığı açıklanırken 5 bin liranın altına 12 taksit imkanı sunuluyor. 

 

İŞTE YENİLENMİŞ AKILLI TELEFONLAR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç