Türk Telekom temizlik görevlisi alımı yapıyor: İşte başvuru 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk Telekom temizlik görevlisi alımı yapıyor: İşte başvuru 2023

Türk Telekom tarafından yayınlanan son dakika açıklamasında temizlik görevlisi alımı yapılacağına yer verildi. İş ilanları başvurusu yazımızda.

İş İlanları 12 Eylül 2023 10:52 0
Türk Telekom temizlik görevlisi alımı yapıyor: İşte başvuru 2023

Türk Telekom'a temizlik görevlisi alımı yapılacak.

Türk Telekom'dan bir son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada temizlik görevlisi kadrosunda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağına yer verildi.

Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasına baktığımızda alınacak personellerin Türk Telekom Anonim Şirketi bünyesinde istihdam edileceği bildirildi. Daimi olarak istihdam edilecek personellerde aranan başvuru şartları ve başvuruya ilişkin bilgiler şu şekilde:

KİMLER İLANA BAŞVURU YAPABİLECEK?

"İzmir Konak, Hatay ve Karşıyaka – Cumhuriyet Hizmet Binalarımızda görevlendirilmek üzere, erkek temizlik çalışanı arayışındayız" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında personel alımının başvuru şartlarına şu şekilde yer verildi:

Temizlik ve İkram konularında tecrübeli,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

İŞKUR'a kayıtlı olmak, kayıt yaptırmak,

Ortaokul/Lise Mezunu,

18-30 yaş arası, (maksimum 35 yaş sınırı)

Askerliğini tamamlamış,

En az B sınıfı ehliyet,

Uzun süreli çalışmaya istekli

çalışma arkadaşları alınacaktır.

not: Çalışanlarımız asgari ücret ve yol, yemek ödemesi yapılmaktadır

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular İŞKUR üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye İş Kurumu resmi internet adresi esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir.

esube sayfasına gittikten sonra iş ilanları kısmına tıklayın. Daha sonra ilan numarası kısmına 00007782329 numarasını yazarak söz konusu ilana erişebilir ve başvurunuzu bu sayfa üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Kadın erkek diğer adaylarla tanışmak - bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç