Türk Telekom, Konuşma Paket ve Tarifesine Zam Yaptı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk Telekom, Konuşma Paket ve Tarifesine Zam Yaptı

Türk Telekom'dan son dakika açıklaması geldi. Açıklamada paket fiyatlarında güncelleme yapıldığı ve yüzde 15'e yakın zam uygulandığına yer verildi.

Ekonomi 5 Nisan 2022 18:20 0
Türk Telekom, Konuşma Paket ve Tarifesine Zam Yaptı

Türk Telekom'dan tarife ücretlerine zam.


Türk Telekom bir son dakika açıklamasında bulundu. Bugün müşterilerine bir mesaj yollayan Türk Telekom, onların kullandıkları tarifelerde güncellemeye gittiklerini ve fiyatların arttırıldığını bildirdi. Bir takipçimize gelen telefon mesajında Türk Telekom'un fiyat artırımı bildirimi şu şekilde oldu:


"Değerli müşterimiz, kullanmış olduğunuz Benzersiz 6GB Paketi ücreti 70TL olarak güncellenecektir. 12.04.2022 tarihi itibarıyla alacağınız veya yenilenecek Benzersiz 6GB Paketi 70TL üzerinden ücretlendirilir. Detaylı bilgi için www.turktelekom.com.tr"


DAHA ÖNCE PAKET NE KADARDI?

Fiyat artışı için açıklama bugün geldi. Türk Telekom tarafından gönderilen mesajda zamlı fiyatların 12 Nisan 2022 tarihinden sonra geçerli olacağına yer verildi. Bu tarihe kadar yapılan tarifeler için müşterilerden zamsız fiyat alınacak. 1"2 Nisan tarihinden sonra yapılacak tarife ya da paket satın almalarda zamlı uygulama geçerli olacak. Zamla şimdi 70 lira seviyesine çıkarılan paketin önceki fiyatı 61 liraydı. Daha önce kullanıcıya gönderilen mesaj şu şekildeydi:


"Benzersiz 6 GB Paketi Paketiniz 61.0TL'ye hattınıza tanımlanmıştır. 30 gün boyunca yurt içinde geçerli 6 GB + 750 DK + 1000 SMS  17/04/2022 'a kadar kullanabilirsiniz"


Buna göre baktığımızda Türk Telekom'un bu tarife fiyatına yüzde 14'ten fazla zam uygulanmış oldu. Söz konusu zamlı fiyatı uygulaması 12 Nisan tarihinden sonra geçerli olacak.


İNTERNETE ZAM HAZİRAN'A ERTELENDİ

Türk Telekom'un internet port fiyatlarına yüzde 67 zam yapması sonrası bunun internet fiyatlarına da zam uygulanacağı açıklanmıştı. Türk Telekom, yüzde 67 oranında zam uygulanmayacağını , zammın Haziran ayında yapılmasının planlandığı öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç