Türk Hava Yolları'ndan Ucuza Bilet Fırsatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk Hava Yolları'ndan Ucuza Bilet Fırsatı!

Türk Hava Yolları, yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor! Açıklanan son kampanyaya göre, uygun fiyata bilet satışı yapılacak! İşte kampanyanın detayları...

Yaşam 4 Nisan 2024 0
Türk Hava Yolları'ndan Ucuza Bilet Fırsatı!

Türk Hava Yolları (THY) zaman zaman yaptığı ucuz bilet kampanyaları ile dikkat çekiyor. Bu kampanyalar ile müşterilere çok uygun fiyatlarla uçak seyahati imkanı sunan THY çok yoğun da talep görüyor. THY’nin yeni ucuz bilet kampanyasının ise başladığı açıklandı. THY ucuz bilet kampanyasına dair tüm detaylar belli oldu.

2 GÜNLÜK FIRSAT!

THY’nin ucuz bilet kampanyası açıklamasına göre bu imkan sadece iki gün için geçerli olabilecek. Müşteriler ucuz biletleri sadece 4 Nisan ile 5 Nisan tarihlerinde alabilecekler. 5 Nisan sona erdiğinde ise ucuz bilet kampanyası sona ermiş. Lakin ucuz bilet kampanyasında 80.000 adet bilet satışı planlanıyor. Bu 80.000 adet bilet 4 Nisan Perşembe günü satılırsa kampanya bir sonraki güne sarkmadan sona erecek.

THY'ye En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu oldu - Son Dakika  Haberleri

UÇAK BİLETLERİ KAÇ TL’YE DÜŞÜYOR?

THY’nin ucuz uçak bileti kampanyasında uçak bilet fiyatları da belli oldu. Buna göre tüm yurt içi uçuşlarda EcoFly ücret sınıfında 799 TL’den uçak bileti satılacak.

ExtraFly pakette ise ücretler İzmir, Kayseri, Bodrum, Dalaman, Ankara, Antalya, Nevşehir hatlarında 1.179 TL, PrimeFly pakette ise 1.249 TL olarak açıklandı.

Sayılan hatlar dışında kalan tüm yurt içi uçuşlarda ExtraFly paket 1.129 TL, PrimeFly paket 1.189 TL olarak uygulanacak.

THY ile Thai Airways arasında mutabakat anlaşması

HANGİ TARİHLİ UÇUŞLARDA GEÇERLİ?

Ucuz bilet kampanyasında alınan biletlerin THY’nin hangi tarihli uçuşlarında geçerli olacağı da açıklandı. Buna göre kampanya çerçevesinde satın alınacak biletler ile 1 Ekim 2024 ile 30 Kasım 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için olacak. Bu tarihlerin dışındaki tarihlerde ucuz uçak bileti imkanı sağlanmayacak.

NASIL UCUZ UÇAK BİLETİ ALINIR?

THY’nin kampanyasından yararlanarak ucuz uçak bileti almak için firmanın mobil uygulaması veya internet sitesi üzerinden online şekilde bilet alınabiliyor. Bunun yanında çeşitli aracı uygulamalar veya kurumlar üzerinden de THY’den uçak bileti almak mümkün olabiliyor. Bu yollardan birisi kullanılarak kampanyadan yararlanmak mümkün.

Tüm kampanyalardan anında haberdar olmak için ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç