Türk futbolu için kara gece: Euro 2032 Türkiye'den alınabilir (EURO 2032 nedir, nerede yapılacak?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Türk futbolu için kara gece: Euro 2032 Türkiye'den alınabilir (EURO 2032 nedir, nerede yapılacak?)

EURO 2032 Türkiye'den alınabilir. Evet Türk futbolu için kara gece, ülkemize pahalıya mal olacak.

Spor 11 Ara 2023 0
Türk futbolu için kara gece: Euro 2032 Türkiye'den alınabilir (EURO 2032 nedir, nerede yapılacak?)

Türkiye'ye kötü haber: O yumruk Türk futboluna atıldı Euro 2032 Türkiye'den alınabilir.

Türk futbolu için kara bir gece. Bu akşam oynanan karşılaşma 1-1 sona erdikten sonra Anakragücü'nün sözde Fair Play Ödüllü Başkanı Faruk Koca sahaya koşarak hakem Halil mut Meler'e saldırdı.

Öfkeli şekilde hakeme saldıran Koca, ona yumruk attı. Yukruk darbesi sornası yere düşen Halil Umut Meler, kendini korumak için elleri ile başını tutarken o sırada başka bir kişi de ona tekme attı. Yaşanan skandal olay sonrası art arda açıklamalar yapıldı.

SALDIRAN BAŞKAN HASTANEDE

Saldırı sonrası fenalaşan Faruk Koca hastaneye kaldırıldı ve polis gözetiminde tedavi ediliyor.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise olay ile ilgili inceleme başlatıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: "MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor Trendyol Süper Lig müsabakası sonrası sahaya inerek maçın hakemine yönelik şiddet eylemine karışan tüm şüpheliler ile maç sonrası sahaya inen taraftarlar hakkında 6222 sayılı yasaya aykırılık ve kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle yaralama suçlarından 6222 S.Y. 17/1, TCK’nın 86/2-3 maddeleri gereğince Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığımızca soruşturma başlatılmış olup tüm şüphelilerin tespit edilmesi ve mevcutlu olarak Başsavcılığımızda hazır edilmelerine yönelik Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube Müdürlüğüne gerekli talimat verilmiştir. Soruşturmaya titizlikle devam edildiği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur"

EURO 2032 TÜRKİYE'DEN ALINABİLİR

Geçen aylarda alınan karar ile Euro 2032'nin Türkiye İtalya ev sahipliğinde yapılacağı bildirildi. Beinsport'un aktardığı bilgiye göre bunun tehlikeye girdiği, Euro 2032'nin Türkiye'den alınabileceği bildirildi.

Bu hem ciddi bir prestij hem de ciddi bir maddi kayıp demek. Konu ile ilgili açıklama yapan Özgür Demirtaş, "Eğer böyle bir şey yaşanırsa. Ülkemizin zararını, saldırıyı yapanlar mal varlığı ile ödemeli" ifadelerini kullandı.

EURO 2032 NEDİR?

EURO 2032, Avrupa ülkelerinin keni aralarında oynadığı şampiyonadır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç