TTK 2 bin işçi alımı başvurusu başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TTK 2 bin işçi alımı başvurusu başlıyor

TTK 2 bin işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi ve başvuruların başlamasına kısa süre kaldığı bildirildi. İşte başvuru bilgileri.

İŞKUR İlanları 6 Ağu 2023 10:51 4
TTK 2 bin işçi alımı başvurusu başlıyor

24 bin TL maaşla 2 bin işçi alımı: Başvuru başlıyor.

TTK 2023 yılı personel alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Türkiye Taşkömürü Kurumu bünyesinde istihdam etmek üzere kamu işçisi alımı yapılacağına yer verildi. Seçim öncesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada TTK'ya 2 bin işçi alımı yapılacağını söylemişti. Erdoğan yaptığı açıklamada, "TTK'ya ait maden ocaklarında 2 bin yeni işçi yaz aylarında işe başlamış olacak. Kardemir'e önümüzdeki aylarda 600 yeni işçi alacağımızın müjdesini veriyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Aylardır beklenen kamu işçisi alımı ilanı için geri sayımda sona gelindi ve gelen son bilgilere göre başvuruların kısa sürede başlayacağına yer verildi.

Yapılan son dakika açıklamasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın ilgili kurumlara talimat verdiği ve talimat sonrası işçi alımının yapılması için çalışmaların hızlandırıldığına yer verildi.

TTK İŞÇİ ALIMI BAŞVURU BAŞLIYOR

ZHaber'in son dakika olarak aktardığı bilgilere göre başvuruların bu hafta başlayacağına yer verildi. İş-Kur İl Müdürlüğü ve TTK Genel Müdürlüğü arasında yapılan görüşmeler sonrası başvuruların bu hafta İŞKUR aracılığıyla başlayacağı bildirildi. Başvuruların İŞKUR üzerinden alınacaı bildirildi. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamamızı aşağıdaki linklerden ücretsiz indirin:
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

 

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Calismak istiyorum
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Maden teknikeri kontenjani olacak mı
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Ne zaman
Ziyaretçi 11 Ay Önce
il şartı kalksa daha iyi olacak ama