TSK 2022 Tayinleri Açıklanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TSK 2022 Tayinleri Açıklanıyor

Son dakika haberi: TSK tayinlerinin açıklanacağı tarih ile ilgili son dakika bilgisi geldi.

Çalışma Hayatı 29 Mayıs 2022 12:28 0
TSK 2022 Tayinleri Açıklanıyor

TSK tayinleri ertelendi.

Milli Savunma Bakanlığı bünyesindeki subay, astsubay ve uzman çavuşları ilgilendiren tayinler hakkında son dakika bilgisi alındı. Finans7.com olarak aldığımız bilgilere göre tayinlerin normalde geçen hafta açıklanması bekleniyordu. Ancak yaşanan bir gecikmeden dolayı tayinlerin bu hafta açıklanmadığı , açıklamanın ertelendiği öğrenildi. 

On binlerce subay, astsubay ve uzman çavuşu ilgilendiren tayinler için son bilgiler gelmeye devam ediyor. Son olarak geçen hafta 20 Mayıs günü Jandarma Genel Komutanlığı açıklaması geldi ve jandarma, 2022 yılı tayinlerini açıklandı.

Hafta içinde ise emniyetin taiynleri açıklandı. Cuma günü gelen açıklamada polislerin yeni tayin yerlerinin belli olduğuna yer verildi. 

SIRADA TSK VAR

Emniyet ve Jandarma'nın tayin açıklamasının ardından gözler TSK'ya çevrildi. Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde, Kuvvet Komutanlıklarında çalışmakta olan askerlerimiz,  yeni görev yerlerinin belli olmasını büyük bir merakla bekliyor.

Edindiğimiz son dakika bilgilerine göre Cuma açıklanması planlanan tayinlerin ertelendiği, bazı prosedürlerin tamamlanmasının ardından açıklanacağı öğrenildi. 

Tayinlerin açıklanacağı gün ile ilgili 2 tarih var. Ya 3 Haziran Cuma , ya da 10 Haziran Cuma günü tayinler açıklanacak. Bu iki tarihten 3 Haziran tarihi öne çıkıyor. 

Siz hangi rütbedesiniz? Nereye tayin çıkmasını bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından ayzarak diğer askerlerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

TSK tayinleri hakkında bilgiler geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç