TSE KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurusu Başladı 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TSE KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurusu Başladı 2022

TSE personel alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilanda farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alınacağına yer verildi.

KPSS'siz Personel Alımı 4 Kasım 2022 11:17 0
TSE KPSS Şartsız Personel Alımı Başvurusu Başladı 2022

TSE KPSS'siz personel alımı yapacak.

Türk Standartları Enstitüsü tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada TSE bünyesinde çalıştırmak üzere personel alımı yapılacağına yer verildi. "Enstitümüzün Muayene Gözetim Merkezi Başkanlığınca yürütülen mevcut ve yeni projelerde doğrulama ve sürdürülebilirlik konusunda deneyimli adaylar ile 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü ile İlgili Bazı Düzenlemeler Hakkında Kanunun 10/A maddesinin Ek 1 inci fıkrası kapsamında belirli süreli geçici nitelikte hizmet akdi ile aşağıda belirtilen niteliklere haiz inceleme elemanı çalıştırılacaktır" ifadeleri ile yayınlanan personel alımı ilanına baktığımızda detayların şu şekilde olduğu görüldü:

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Personel alımına başvuru yapacaklarda aranan şartlar şu şekilde:

1) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak.

2) Güvenlik soruşturması olumlu olmak,

3) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

4)Yurt içinde ve dışında görev yapmasına ve seyahat etmesine engel durumu bulunmamak.

KADROLAR

BAŞVURU ŞEKLİ

Başvuru yapacak adayların izleyeceği yol şu şekilde: "Yukarıda belirtilen yetkinlikleri karşılayan adaylar, başvurularını 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında, ekte verilen başvuru formuna detaylı özgeçmiş ve yetkinliklerine ilişkin kanıt dokümanları da ekleyerek pdf formatında [email protected] adresine elektronik posta yolu ile yapacaklardır"

Başvuru detayları ve formu için : https://www.tse.org.tr/Icerik/DuyuruDetay?DuyuruID=6303

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç