Trendyol 'da İş İmkanı! Evden Çalışarak 5500 TL Kazanabilirsiniz...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trendyol 'da İş İmkanı! Evden Çalışarak 5500 TL Kazanabilirsiniz...

Evden çalışarak para kazanmak isteyenler için büyük fırsat! 

İş İlanları 19 Tem 2022 16:02 2
Trendyol 'da İş İmkanı! Evden Çalışarak 5500 TL Kazanabilirsiniz...

Evden çalışarak para kazanmak isteyenler için büyük fırsat! 

Öğrenciler, ev hanımları ve işe ihtiyacı olan birçok kişiye Trendyol iş imkanı sağlıyor. Türkiye'nin en büyük online alışveriş mağazası olan Trendyol'da evden çalışrak en az 5.500 lira kazanabilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Evden çalışmak isteyenler satış ortaklığı adı altında kendi işinizin sahibi olarak yaptığınız ürünleri partner aracılığıyla satabilir ve kazanç sağlanabilir. 

Evde sabun paketleme işi, Evde maske paketleme işi, Kürdan paketleme işi, Nikah şekeri paketleme işi, Evde pipet paketleme işi, Evde yara bandı paketleme işi, Çorap paketleme işi, Çay paketleme işi, Kına paketleme işi, Kürdan paketleme işi, Telefon kılıfı paketleme işi, Küpe arkası paketleme işi, Plastik bardak paketleme işi ve Mandal paketleme işi imkanlarını sağlayabilirsiniz.

TRENDYOL NASIL İŞ İMKANI SAĞLIYOR

Kendi işinizin sahibi olarak yaptığınız ürünleri partner aracılığıyla satabilir ve kazanç sağlayabilirsiniz.Evde sabun paketleme işi, Evde maske paketleme işi, Kürdan paketleme işi, Nikah şekeri paketleme işi, Evde pipet paketleme işi, Evde yara bandı paketleme işi, Çorap paketleme işi, Çay paketleme işi, Kına paketleme işi, Kürdan paketleme işi, Telefon kılıfı paketleme işi, Küpe arkası paketleme işi, Plastik bardak paketleme işi ve Mandal paketleme işi imkanlarını sağlayabilirsiniz.

Bu seçeneklerden birini seçip alanından ilerlemek isteyen adaylar hangi aşamaları izlemelidir. Yapmak istediğiniz işin türüne karar verin, Hemen ardından ihtiyacınız olan ürünleri tedarik edin, Home Office bir şirket açın, Trendyol web sayfasına giriş yaparak “Satış ortağı ol” sekmesine tıklayın, Home Office olarak kurduğunuz şirket hakkında bilgilerin eksiksiz olarak girin aşamalarını uygulamanız gerekmektedir.

Paketleme işi yapmak isteyenler Önce Trendyol açın, Arama kısmına nikah şekeri yazın, Karşınıza çıkan sonuçlardan firmaların isimlerini not edin ve Daha sonrasında da firmaları Google üzerinden aratarak iletişim adreslerini not alın işlemlerini uygulamaları gerekmektedir.

Aynı zamanda Trendyol iş ilanlarını Kariyer net, indeed ve linkedin gibi iş ilanları yayımlayan sitelerden takip ederek açık olan kadrolara başvuruda bulunabilirsiniz.

Personel alımı ilanlarından bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 7 Ay Önce
Kimse güvenmiyor internet ten para kazanma yolları na
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Nasil başvuru yapıyoruz hanix