Transferde son dakika haberi: Fenerbahçe'den Jorginho hamlesi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Transferde son dakika haberi: Fenerbahçe'den Jorginho hamlesi geldi

Transferin hızlı takımı Fenerbahçe Jorginho ile ilgilenmeye başladı. Fenerbahçe, Arsenal'in başarılı oyuncusunu transfer etmek istiyor.

Spor 4 Ağu 2023 21:10 0
Transferde son dakika haberi: Fenerbahçe'den Jorginho hamlesi geldi

Son dakika: Fenerbahçe'den tJorginho transferi hamlesi.

Fenerbahçe'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde transfer döneminin hızlı takımlarından Fenerbahçe'nin Arsenal'in yıldızını radara aldığı öğrenildi.

Transfer sezonuna hızlı başlayan Fenerbahçe önce Kent'i, daha sonra Dzeko'yu kadrosuna kattı. En çok ses getiren transfer ise Ajax ile sözleşmesi sona eren yıldız isim Tadic oldu.

Transfer sürecinin en çok konuşulan ismi Zaha oldu. Fenerbahçe'nin uzun süre ilgilendiği Zaha, son anda karar değiştirerek Fenerbahçe yerine Galatasaray'ı tercih etti. Zaha transferi olumsuz sonuç.lanan Fenerbahçe'den son dakika haberi geldi.

Kanat oyuncusu arayışını sürdüren Fenerbahçe, ön libero ve merkez orta saha bölgesine oyuncu arayışlarını sürdürürken gelen son dakika bilgilerine göre Fenerbahçe, Arsenal'in başarılı oyuncusu Jorginho ile görüşmelere başladı.

TRT Spor'un son dakika olarak aktardığı bilgilere göre Fenerbahçe'nin oyuncunun durumunu sorduğu öğrenildi.

Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Jorginho, şimdiye kadar Premier Lig'de çıktığı 157 karşılaşmada 21 gol atıp 6 asist yaptı. Seri A'a 151 karşılaşmaya çıkan başarılı oyuncu 9 gol atıp 15 asist yaptı.

Oyuncunun tüm kariyerine baktığımızda 519 karşılaşmada forma giydiği ve 47 gol atıp 31 asist yaptığı görülüyor.

Jorginho transferinin konuşulmaya başlanması Fenerbahçeli taraftarları heyecanlandırdı. Önümüzdeki günlerde konu ile ilgili yeni bilgiler ve transfer sürecine dair son gelişmeler aktarılacak. Bilgiler geldiğinde haberdar olmak için Finans7.com'u takipte kalın ve mobil uygulamamızı ücretsiz indirin.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç