Trabzonspor'da Samy Mmaee Harekatı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor'da Samy Mmaee Harekatı!

Trabzonspor gelecek sezonun kadro planlamasına başladı! İşte gündeme gelen yıldız oyuncu...

Spor 24 Haz 2023 23:05 0
Trabzonspor'da Samy Mmaee Harekatı!

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un, Macaristan ekibi Ferençvaroş’un formasını giyen 26 yaşındaki stoper Samy Mmaee için teklifte bulunduğu iddia edildi.

Trabzonspor, defans hattını güçlendirmek için arayışlarını sürdürüyor ve bu doğrultuda Fas kökenli Belçikalı oyuncu Samy Mmaee’ye yönelik bir hamle yapmış görünüyor. Macar basınında yer alan haberlere göre, Trabzonspor’un yanı sıra Beşiktaş ve bir Yunan takımı da Samy Mmaee’nin transferi için rekabete girdi. Üç kulübün de Ferençvaroş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Mmaee için tekliflerde bulunduğu iddia edildi.

Samy Mmaee’nin piyasa değeri 2.5 milyon Euro olarak gösterilirken, bu sezon Ferençvaroş formasıyla 29 maça çıktığı ve 3 gol ile 3 asist kaydettiği belirtildi. Mmaee, geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Trabzonspor ile aynı grupta yer aldıkları maçlarda da tam 90 dakika forma giymişti.

Trabzonspor’un Samy Mmaee’yi transfer etmek için yoğun bir çaba içinde olduğu ifade edilirken, bu transferde Beşiktaş ve bir Yunan kulübünün de rekabet ettiği bilgisi verildi. Defans hattının sağlamlaştırılması ve takımın gelecek sezonki hedeflerine ulaşmak adına Trabzonspor’un bu hamlesinin önemli olduğu düşünülüyor.

Samy Mmaee’nin yetenekleri ve performansı, onu Türk kulüplerinin radarına sokmuş durumda. Transfer süreci hâlâ devam ederken, Trabzonspor’un Mmaee’yi kadrosuna katma konusundaki kararlılığı merakla bekleniyor. Taraftarlar, takımın transfer politikasını yakından takip ederken, gelecek günlerde bu konuda yeni gelişmelerin olabileceği heyecanını yaşıyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç