Trabzonspor'da Flaş Ayrılık! Başkan Resmen Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor'da Flaş Ayrılık! Başkan Resmen Açıkladı!

Devre arası transfer ve ayrılık çalışmalarına başlayan Trabzonspor'da, ilk ayrılık kesinleşti! İşte o isim ve detaylar...

Spor 24 Ara 2023 0
Trabzonspor'da Flaş Ayrılık! Başkan Resmen Açıkladı!

Abdullah Avcı'nın göreve gelmesiyle son haftalarda başarılı sonuçlara imza atan Trabzonspor, yıldız ismiyle yollarını ayırıyor. Bordo-mavili ekibin Başkanı Ertuğrul Doğan, ayrılığı resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 17. hafta karşılaşmasında evinde Başakşehir'i ağırlayan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen bordo-mavili ekip, yıldız ismiyle yollarını ayırmak için artık resmen gün sayıyor. Bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, ayrılığı resmen açıkladı.

Bakasetas'tan Ertem Şener'i şaşırtan yanıt: "Ben robot değilim!" | Goal.com  Türkçe

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçmesiyle aldığı başarılı sonuçlarla üst sıralara tırmanan Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirmenin hesaplarını yapan bordo-mavili ekip, bir yandan da yabancı oyuncu sayısını azaltmanın hesaplarını yapıyor. Bu doğrultuda Karadeniz ekibindeki ilk yolcu belli oldu.

Başakşehir karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulunan bordo-mavili ekibin başkanı Ertuğrul Doğan, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Yunan orta saha oyuncusunun, Trabzonspor'un teklifini reddettiğini açıkladı.

Golcü futbolcunun 'Şampiyonluğa oynayan bir takıma' transfer olmak istediğini açıkladı. Başkan Doğan, açıklamasında "Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon’da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız." ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un istikrarlı golcüsü Bakasetas

Bordo-mavili ekibin Başkanı Doğan'ın bu açıklamaları sonrasında Yunan yıldızın Trabzonspor'a veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor. Karadeniz ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan yıldız futbolcuyu devre arasında satması ve en azından bir bonservis geliri elde etmesi bekleniyor.

2021 yılından bu yana bordo-mavili formayı terleten yıldız futbolcu, Trabzonspor'da 118 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 33 gol 23 asiste imza attı.

BAKASETAS REST ÇEKTİ! - Trabzonspor - Trabzonx.com |

Güncel piyasa değeri 9 milyon euro olan yıldız orta saha bu sezon 15 maçta görev alırken bordo-mavili ekibe 5 gol 2 asistlik katkı sundu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç