Trabzonspor'a Edin Visca'dan Kötü Haber!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor'a Edin Visca'dan Kötü Haber!

Trabzonspor, yeni sezona kötü bir haberle başladı! İşte haberin detayları...

Spor 12 Ağu 2023 23:43 0
Trabzonspor'a Edin Visca'dan Kötü Haber!

Trabzonspor Kulübü, Antalyaspor’a karşı 1-0’lık galibiyet elde edilen maçta yaşanan sakatlıkla sarsılan Edin Visca’nın sağlık durumu hakkında resmi bir açıklama yaptı.

Kulüp tarafından yapılan resmi açıklamada, Edin Visca’nın sağ kasık bölgesinde yaşadığı zorlanma ve kanama tespit edildiği belirtildi. Bu durumun maç sırasında yaşanan ağrının ardından ortaya çıktığı ifade edildi.

Trabzonspor Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir, Edin Visca’nın sağlık durumuyla ilgili bilgilendirme yaptı. Beşir, “Futbol A Takımımızın Bitexen Antalyaspor maçında devre arasında ağrı hissederek oyundan alınan oyuncumuz Edin Visca’nın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapma gereği duyduk. Yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda, sağ kasık bölgesinde kasta zorlanma ve kanama tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından hemen başlanmıştır” dedi.

Edin Visca’nın yaşadığı sakatlık sonrası sağlık ekibi tarafından gereken tedavi sürecinin başlatıldığı belirtildi. Trabzonspor taraftarları, Visca’nın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını ve sahalara dönmesini umutla bekliyor.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç