Trabzonspor Victor Tormena'yı Kadrosuna Katıyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor Victor Tormena'yı Kadrosuna Katıyor!

Trabzonspor yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! İşte Tormena transferi ve detayları...

Spor 12 Ağu 2023 18:19 0
Trabzonspor Victor Tormena'yı Kadrosuna Katıyor!

Trabzonspor’un Brezilyalı stoperi Vitor Tormena ile ilgilendiği bilgileri paylaşıldı.

Trabzonspor, Fernandez ve Benkovic transferleri ile stoper mevkisini güçlendirmişti, ancak teknik direktör Bjelica’nın bir takviyeyi daha sonra bu oyuncuların sakatlanmasının ardından ifade ediliyor. Yönetim daha önce Rus ekibi Zenit’te forma verilen 23 yaşındaki Nuraly Alip için girişimde bulunmuştu. Şimdi ise Braga’dan Vitor Tormena’nın transferi gündemde.

Vitor Tormena, 27 yaşında olan bir savunma oyuncusu ve Trabzonspor’un transferini yapmayı düşünmüyorum isimlerden biri olarak öne çıkıyor. Kendisi aynı zamanda sağ bek ve sağ kanatta da görev yapabilen bir oyuncu olarak biliniyor. Tormena’nın Braga ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 1.92 metre boyunda olan Tormena, bu sezon Braga formasıyla 10 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Tormena, savaşçı bir oyun oynamaya başladığın bölümlerde pozisyon bilgisi ile öne çıkan bir savunma oyuncusu olarak tanımlanıyor. Oyun yıpratıcı değil, kullanım ve konum bilgisi yüksek bir yapıya sahip. Kariyeri boyunca 172 maç 2 kırmızı kart ve 25 sarı kart gördü.

Brezilyalı oyuncu Tormena, Sao Paulo genelinde yetiştikten sonra Novorizontino’ya kiralık olarak gitti, daha sonra Portekiz’de Gil Vicente, Portimonense ve oğlu olarak Braga forması giymiştir. Güncel bonservis değeri 5 milyon euro olarak kaydettiği Tormena, Portekiz Ligi’nde 107 maçta 2 gol ve 3 asistlik performans sergilemiştir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç