Trabzonspor Maçı Bitti Şampiyonlar Liginden Elendi: Şimdi Ne Olacak? UEFA Avrupa Ligi'ne Gidecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor Maçı Bitti Şampiyonlar Liginden Elendi: Şimdi Ne Olacak? UEFA Avrupa Ligi'ne Gidecek mi?

Son dakika haberi: Trabzonspor Kopenhag ile 0-0 berabere kaldı ve temsilcimiz Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. Peki ne olacak? UEFA Avrupa Ligi'ne kaldı mı?

Spor 24 Ağu 2022 23:56 1
Trabzonspor Maçı Bitti Şampiyonlar Liginden Elendi: Şimdi Ne Olacak? UEFA Avrupa Ligi'ne Gidecek mi?

Trabzonspor elenirse ne olur? UEFA Avrupa Ligi'ne gider mi?

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Danimarka'nın Kopenhag takımı ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, 2-1 sona ereen ilk karşılaşmanın rövanş karşılaşmasında bugün evidne Kopenhag'ı konuk etti. Saat 22.00'da başlayan ve büyük heyecana sahne olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı.

Karşılaşmanın başındna sonuna kadar rakip kaleye büyük baskı kuran Trabzonspor, gol bulamayınca maç 0-0 sona erdi ve bordo mavili temsilcimiz UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

1 gol bulması durumunda karşılaşmayı uzatmaya götürebilecek Trbazonspor, +5 dakikada da gol bulamayınca elendi ve Şampiyonlar Ligi'nde geçen haftalarda Fenerbahçe'nin de elenmesi ile birlikte bu sene hiç temsilcimiz kalmadı. 

UEFA'YA GİDECEK

Bordo mavili temsilcimiz Trabzonspor elendikten sonra UEFA Avrupa Lgii'ne düştü. Burada Trabzonspor gruplara kaldı. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ

Haliç Kongre Merkezi'nde saat 19.00'da yapılacak kura çekimi EXXEN ve UEFA'nın resmi sitesinden canlı yayınlanacak. VE Şampiyonlar Ligi'nde bu senenin grupları belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi kura çekimi 26 Ağustos Cuma günü 14:00'te, UEFA Konferans Ligi kura çekimi ise 26 Ağustos Cuma günü 15:30'da İstanbul'da yapılacak.

Fenerbahçe , Başakşehir ve Sivasspor bu sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil ediyor.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, ekonomi finans haberlerinden haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Siz kimsiniz şampiyonlar ligi kim siz ancak Türkiyede oynar onuda hakemleri arkanıza alarak bu arenada arkanızda kimse olmayınca böyle nal toplarsiniz