Trabzonspor Hugo Mallo'yu Transfer Ediyor!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Trabzonspor Hugo Mallo'yu Transfer Ediyor!

Trabzonspor yeni sezonun transfer çalışmalarına devam ediyor! İşte Hugo Mallo transferinin detayları...

Spor 16 Ağu 2023 16:44 0
Trabzonspor Hugo Mallo'yu Transfer Ediyor!

Trabzonspor, gelecek sezon Nenad Bjelica yönetiminde iddialı bir kadro oluşturmak amacıyla transfer çalışmalarına hız verdi. Sağ bek pozisyonunda takviye yapmak isteyen Trabzonspor yönetimi, Celta Vigo ile sözleşmesi sona erecek olan Hugo Mallo’yu hedeflediğini duyurdu. İspanyol basını, Trabzonspor’un uzun bir süredir Hugo Mallo transferi için çaba harcadığını bildirdi. 31 yaşındaki İspanyol futbolcunun sözleşmesinin sona ereceği ve Trabzonspor yönetiminin bu transferde kararlı olduğu belirtiliyor.

Trabzonspor yetkilileri ile Mallo arasında yapılan görüşmelerde şartlar üzerinde pazarlıkların yapıldığı ve tarafların anlaşma sağlamak için çalıştığı iddia ediliyor. Celta Vigo formasını 2009 yılından beri giyen ve kulübün sembol isimlerinden biri haline gelen 31 yaşındaki futbolcu, 448 maçta görev yaparken, 12 gol atıp 28 asist yapma başarısı gösterdi. Haberlerde ayrıca Bjelica’nın da İspanyol sağ beki takıma kazandırmak için ısrarcı olduğuna vurgu yapılıyor. Eğer transfer gerçekleşirse, Mallo kariyeri boyunca ilk kez başka bir takımın formasını giyecek.

Bu transferdeki yönetim kararlılığı, Trabzonspor’un gelecek sezon için kadrosunu güçlendirmek hedeflerini açıkça ortaya koyuyor. Mallo’nun deneyimi ve kalitesi, takıma büyük bir katkı sağlayabileceği konusunda umut veriyor.

Celta Vigo’da 14 sezon boyunca forma giyen Hugo Mallo, kış döneminde Brezilya’ya gitmek istemiş ancak izin verilmemişti. Sözleşmesi sona eren Mallo, sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlamıştı.

Bu sezon Celta Vigo formasıyla 28 resmi maça çıkan Hugo Mallo, bu karşılaşmalarda 1 asistle takımına katkı sağladı.

Trabzonspor’un Hugo Mallo transferindeki ısrarı, taraftarların gelecek sezon için heyecanlanmasına sebep oluyor. Mallo’nun tecrübesi ve yetenekleri, Trabzonspor’a önemli bir güç katacağına işaret ediyor. Transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği ise zamanla ortaya çıkacak.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç