TPAO memur ve mühendis alımı başvurusu sona eriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TPAO memur ve mühendis alımı başvurusu sona eriyor

TPAO tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve mühendis alımı başvurusunda sona gelindiğine yer verildi. İşte başvuru bilgileri.

İş İlanları 6 Ağu 2023 14:53 0
TPAO memur ve mühendis alımı başvurusu sona eriyor

Türkiye Petrolleri Mühendis alımı başvurusu sona eriyor.

TPAO tarafından yapılan son dakika açıklamasında mühendis kadrolarında istihdam etmek üzere mühendis alımı yapılacağına yer verildi. Yayınlanan personel alımına baktığımızda başvuruların sona gelindiğine yer verildi. Petrol ve Doğalgaz Mühendisi, Jeoloji Mühendisi, Jeofizik Mühendisi, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, İnşaat Mühendisi, Harita Mühendisi, Metalurji Mühendisi ve uzman yardımcılığı kadrosuna alım yapılıyor.

"Ortaklığımız ülkemizin enerji bağımsızlığına giden yolda hız kesmeden arama ve üretim faaliyetlerini sürdürerek, ülkemizin hidrokarbon kaynaklarının milletin emrine sunulması görevini yürütmeye azim ve kararlılıkla devam etmektedir. TPAO’nun yurdun dört bir yanında ve mavi vatanda artan faaliyetlerine bağlı olarak personel ihtiyacı doğmuştur. Bu ihtiyacın karşılanması için TPAO Merkez ve Taşra Teşkilatında 121 kişilik (Mühendis/ Uzman Yardımcısı) personel alımı yapılacaktır" başlığı ile yayınlanan son dakika açıklamasında personel alımında uygulanacak usul ve esaslara şu şekilde yer verildi:

"1. Personel alımı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca gerçekleştirilecektir. 
2. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi www.iskur.gov.tr üzerinden 01.08.2023-07.08.2023 tarihleri arasında yapılabilecektir.  
3. Personel alımına ilişkin gerekli şartlar ve kontenjan ekli tabloda sunulmaktadır"

Kadrolar ve başvuru bilgileri için TIKLAYIN

Başvurular 7 Ağustos tarihine kadar alınacak. Adayların esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden müracaatını yapması gerekmektedir. İŞKUR e şube sayfasına giriş yaptıktan sonra aşağıdaki adımları takip ederek kamu ilanlarına gidebilirsiniz.

Kadın erkek adaylarla tanışmak ve bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç