TPAO işçi Alımı Başvurusu Bitiyor: Türkiye Petrolleri Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TPAO işçi Alımı Başvurusu Bitiyor: Türkiye Petrolleri Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

TPAO kadrolu işçi alımı başvurusu sona eriyor. Peki sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte son bilgiler.

İşçi Alımı 17 Kasım 2022 22:24 0
TPAO işçi Alımı Başvurusu Bitiyor: Türkiye Petrolleri Personel Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman Açıklanır?

TPAO kadrolu işçi alımı başvurusu bitiyor: Sonucu ne zaman?

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında kadrolu işçi alımı başvurusunun 18 Kasım 2022 tarihinde sona ereceğine yer verildi. Farklı kadrolara yapılan alımda sonuçlar ne zaman açıklanacak?

1) İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.
2) Başvuru başlangıç tarihleri aynı olan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun ilanlarından sadece birine başvuru kabul edilir.
3) Önlisans ve lisans eğitim düzeyindeki ilanlara, durumu talep şartlarına uyan ve ilanın yayımlandığı anda geçerli KPSS puan türünden en az 60 puan almış olan adayların başvuruları kabul edilir.
4) İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.
5) KPSS’ye tabi ilanlara başvuranların puan üstünlüğüne ve öncelikli olarak başvuranların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dörder katı olarak oluşturulan nihai aday listeleri sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

BAŞVURU 

İlana başvurular 18 Kasım tarihinde sona erecek. Başvurular İşKUR üzerinden alınıyor. 

SONUÇLARI NE ZAMAN?

Sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belli değil. Sonuçlar TPAO'nun resmi sayfası , duyurular kısmından yayınlanacak.  Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç