Toyota'dan ÖTV'siz Corolla Kampanyası!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toyota'dan ÖTV'siz Corolla Kampanyası!

ÖTV muafiyeti ile araba almak isteyen vatandaşlara; müjde Toyota'dan geldi! İşte Corolla modelinin ÖTV'siz fiyatı ve detaylar...

Taşıt 21 Ocak 2024 0
Toyota'dan ÖTV'siz Corolla Kampanyası!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar çok ciddi maliyetler ile karşı karşıya kalıyorlar. Bütçe sıkıntısı yaşayanlar da taleplerini ertelemek zorunda kalıyorlar. Ancak ÖTV muafiyetli satışlar son dönemlerde oldukça artmaya başladı. Bu sistem ile yapılan satışlarda müşteriler herhangi bir ÖTV ödemesi yapmak zorunda kalmıyorlar. Bu da aracın fiyatında en az yüzde 40 seviyelerinde indirim yapılması anlamına geliyor. Bu koşullarda araç sahibi olmak ise çok cazip olduğu için kimlerin bu imkandan yararlanabilecekleri sorgulanıyor.

Toyota Corolla; 2023 model yılıyla gelen detaylı donanımlar - LOG

KİMLERİN ÖTV MUAFİYETİ HAKKI VAR?

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın almak sınırlı bir kitleye sağlanan haktır. Bu imkandan yararlanılmak isteniyorsa kişilerden bazı koşullar talep ediliyor. Bu koşulların en kritik olanı ise engelli olunması oluyor. Ancak bir kişi engelli olduğu için direkt bu hakka sahip olamıyor. Yüzde 90 ve üzerinde engellilik talep ediliyor. Bu durumun da sağlık raporu ile belgelenmesi gerekiyor. Tüm bunlar sağlanıyor ise ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı bulunuyor.

Bu fiyatlar can yakar! Toyota Corolla Eylül 2023 fiyat listesi!

Engelli ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alındığında bir daha aynı vatandaş tarafından 5 yıl boyunca ÖTV muafiyetli araç alınamıyor. Bunun tek bir istisnası bulunuyor. Satın alınan araç 5 yıllık süre dolmadan trafik kazası yapar ve kullanılamaz hale gelirse o zaman özel bir uygulama yapılarak 5 yıllık süre dolmadan vatandaşa ÖTV muafiyeti ile otomobil satın alma hakkı veriliyor.

TOYOTA COROLLA YARI FİYATINA!

ÖTV muafiyeti ile satın alınabilecek araçlardan birisi de Toyota Corolla olabiliyor. Bu araç için kampanyalı ve ÖTV muafiyetli fiyatlar belli oldu. Toyota Corolla 1.5 Vision Multidrive S model araç için firma 1.219.500 TL fiyat açıkladı. Ocak ayı kampanya indirimi ile bu araç 1.039.500 TL’ye satılıyor. ÖTV muafiyeti ile bu otomobil 632.500 TL’ye satın alınabiliyor. Bu fiyatlar ay sonuna kadar geçerli olacak.

Tüm araba kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç