Toyota Yeni Araba Çıkarıyor: İşte Yepyeni Toyota bZ Beyond Zero
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toyota Yeni Araba Çıkarıyor: İşte Yepyeni Toyota bZ Beyond Zero

Toyota'nın yeni modeli yayınlandı. İşte Toyota 'nın yeni çıkacak arabasının görüntüsü.

Taşıt 24 Ekim 2022 21:27 0
Toyota Yeni Araba Çıkarıyor: İşte Yepyeni Toyota bZ Beyond Zero

Yep yeni Toyota geliyor: İşte Yüzde 100 elektrikli yeni otomobil.

Son dakika haberi: Gazeteci Emre Özpeynirci yaptığı son dakika açıklamasında Toyota'nın yeni modelinin üretileceğini söyledi. İlk defa üretilecek söz konuus araç , ilk aşamada sadece Çin2de satışa sunulacak. 

Üretimin artırılmasından sonra yeni aracın tüm dünyada satışa sunulacağı öğrenildi. 

Otomotiv sektörüne yönelik verdiği  bilgiler, daha gündeme gelmeden verdiği haberleri ile tanınan Gazeteci Emre Özpeynirci, aracın yeni modelinin bZ olacağına yer verildi. Özpeynirci yapıtğı açıklamada, "Toyota, %100 elektrikli araç markası bZ'nin (Beyond Zero) 2. modeli olan bZ3'ü tanıttı. Sedan bir model olan bZ3'ün Çin'de üretilip, satılacağı açıklandı. (şimdilik)" ifadelerini kullandı ve yeni aracın menzilinin 600 km'nin üzerinde olacağı öğrenildi.

Özpeynirci yaptığı açıklamada, "Çinli BYD ile birlikte geliştirilen model yeni batarya teknolojisiyle 600 km'in üzerinde menzili sunacakmış" ifadelerini kullandı.

Aracın dış tasarımına baktığımızda Toyota'nın Corolla'sına benzer bir aracın geelceği görülürken aracın içinde de oldukça estetik bir görüntü var. Aracın ortasında dikey şeklinde eğlence ekranı yer alırken direksiyonun önünde bilgi ekranı olduğu görülüyor. 

Aracın sedan ve SUV modelleri ile piyasaya çıkması bekleniyor. Aracın yüzde 100 elektrikli olarak piyasaya sürüleceği öğrenildi.  Aracın ne zaman Türkiye'ye geleceği henüz bilinmiyor. Bilgiler geldikçe finans7.com olarak takipçilerimize haber vereceğiz Haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç