TOYOTA Türkiye En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Personel Alımı Yapıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOYOTA Türkiye En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Personel Alımı Yapıyor

Toyota Türkiye, kadın ve erkek adaylardan 2 bin 500 kişilik daimi kadroya personel alımı yapıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvuru şartları haberimizde...

Kamu 30 Nisan 2022 14:45 6
TOYOTA Türkiye En Az Lise Mezunu 2 Bin 500 Personel Alımı Yapıyor

Toyota Türkiye, kadın ve erkek adaylardan 2 bin 500 kişilik daimi kadroya personel alımı yapıyor. Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup başvuru şartları haberimizde...

Toyota Türkiye, İşkur üzerinden yayımladığı ilanlarla 3 farklı kadroya 2 bin 500 daimi personel alımı yapacağını duyurdu. İstihdam edileceği bu kadrolara başvurular 5 gün sürecek.

Alım Yapılacak Kadrolar

-Boyacı-Metal İşçisi: 500 Personel

-Bant Kaynakçısı: 750 Personel

-Montaj İşçisi: 1.250 Personel

Alınacak personeller Nehirkent/Adapazarı/ Sakarya adresinde çalıştırılacaklar. Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl müdürlüğü tarafından açıklanan personel alımı için İŞKUR ilan numaraları ve başvuru şartları şöyle.

Başvuru Şartları

500 Boyacı Metal işleri personel adaylarının;

-Erkek ya da bayan 18 yaş ile 30 yaş aralığında olmaları,

-Erkek adayların en az 1 yıl tecil yaptırmış olması ya da askerlik görevini tamamlamış olması,

-En az lise mezunu ya da lisans mezunu olması,

-Sakarya bölgesinde ikamet edebilecek olmaları,

-Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek,

Personel seçiminde adayların sertifikalı ya da meslek lisesi, teknik lise, genel lise, yüksekokul mezunu, lisans mezunu olması şartları bulunmakta.

Toyota Türkiye Lise Mezunu Personel Alımı

Toyota Türkiye lise mezunu personel alımı olarak yapılacak bir diğer alım ise 750 kişi Bant kaynakçısı olarak İŞKUR 00006751496 iş ilan numarası ile en az lise mezunları arasından yukarıda belirtilen şartları sağlayanlar arasından alınacak.

İŞKUR ile En Az Lise Mezunu 1.250 Personel Alımı

İŞKUR ile en az lise mezunu 1.250 kişilik personel alımı olarak Toyota bünyesine montaj işçisi olarak havalı tornavida kullanımı yapabilecek 1.250 kişi alınacak.

Yukarıda yazılan şartları tamamen taşıyan ve tercihen adayların Akyazı, Geyve, Hendek, Karasu, Kaynarca, Sakarya merkez, Sapanca, Kocaali, Pamukova, Taraklı, Ferizli, Karapürçek, Söğütlü, Adapazarı, Erenler, Arifiye , Serdivan ikametli olmaları tercih sebebi olacak kişiler başvuru yapabilecekler.

İŞKUR üzerinden Sakarya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından açıklanan ve 1250 kişi alım başvuru için kullanılacak olan iş ilan numarası 00006751698 olarak yayınlandı.

İŞKUR İş İlanları 2 Bin 500 kişi Personel Alımı Başvuru Tarihleri

İŞKUR iş ilanları ile 2 bin 500 kişi personel alımı başvuruları için şartları taşıyan personel adaylarının yukarıda belirttiğimiz İŞKUR iş ilan numaraları ile başvurularını 05 Mayıs 2022 tarihi dahil başvurularını İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden iş arayan girişi yaparak online bir şekilde ya da İŞKUR hizmet bürolarından yapılması gerekiyor.

YENİ İLANLARDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Maaşlar ney?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İnsallah icerideki amirlerin yaptigi torpillerle kendi soyu ve nesilleride imtihan olur.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Habire sözlesmelileri alip alip cikaran istihdam yaptik diye ovunen fabrika. Togg acilsada kapisinda sira olsak. Japonlardan kurtulsak.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kadro umidiyle 6 ayda sagligin bozuldugu en guzel adres :)))
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Fabrikada calısan sadece parasi icin calisiyor onda da 6 ay calistirip fitik edip cikariyorlar. Fitik baslangici dahi olsa 6 ay sonunda kadro muayenesinden gecemiyorsunuz. Ayrica bayan istihdami yapilacak diye erkekleri kadroya almiyor. Agir sanayiye sokmamak icin bayanlarin calisamayacagi proseslerle dolu. Kendi calisani olan bayan kadrolular hep ameliyat izninde. 6 ayda sagliginizi bozarak omur boyu calisma hayatinizi olumsuz etkilemesine sebep olacak ve liderlerin eli cebinde egosundan gecilmedigi bir fabrika..