Toyota 2023 Model Camry NSE'yi Tanıttı: İşte Özellikleri ve Fiyatı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toyota 2023 Model Camry NSE'yi Tanıttı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Toyota, 40'ıncı yılına özel yeni bir model Camry çıkacağını açıkladı ve lansman yapıldı. İşte aracın görüntüleri.

Taşıt 16 Mayıs 2022 16:13 1
Toyota 2023 Model Camry NSE'yi Tanıttı: İşte Özellikleri ve Fiyatı

Toyota'dan 40'ncı yıla özel yeni araba.

Dünya otomotiv piyasasında adından sürekli söz ettiren, birçok kişi tarafından tercih edilen Toyota yeni bir model çıkardı. Edinilen bilgilere göre 40'ncı yıla özel yeni bir araç çıkarıldığına yer verildi. Görünümü, özellikleri ve performansı ile dikkat çeken Toyota'nın yeni modeli Camry adı ile duyuruldu.

Lüks sedan modeli Camry'nin 2023 model Nightshade Special Edition versiyonunun tanıtımı yapıldı. Toyota'nın yollarda en çok gördüğümüz sedan modeli Corolla olarak öne çıkıyor. Ancak Toyota'nın bir sedan aracı daha var. Bu 1982 yılında ilk defa tanıtıldı ve an itibarıyla 40'uncu yılını kutluyor. 40'ncı yıl dönümü olan Camry'nin 2023 modeli yollara çıkıyor. 2023 yılına özel üretilen Nightshade Special Edition isimli versiyonunun tanıtımı sonunda yapıldı ve aracın lansmanı gerçekleştirildi. 

Tasarımı ve özellikleri ile duruşu ile kendisine hayran bırakan Camry, tasarım olarak Camry TRD modeline oldukça benziyor. Fakat bu versiyon üzerinde kullanılan siyah çerçeveli farklar ile arka taraftaki aydınlatmalar 19 inç mat renkli jantlar, yeni modele eklenen spor sürüş modu, bunun için üzenlenen süspansiyonlar ile aracın farkı ciddi şekilde ortaya çıkmaktadır. Bunların yanı sıra özel seri , gece yarısı siyası, mavi ve beyaz olmak üzere üç ayrı renk tonu da alıcılara sunuluyor. 

Dış tasarımının yanı sıra iç tasarımında da dikkat çeken detaylar mevcut. İç tasarımında Camry TRD'ye benzeyen yeni model, geniş bir yaşam alanı sunuyor. Yarı hayalet ekran gösterge paneli ile Corolla modeline benzeyen multimedya ekranı, kablosuz şekilde cihazınızı şarj edebileceğiniz stand ve dijital klima detayları ilk başta dikkat çeken detaylar oldu. 

Motor seçenekleri ise 3 adet. Bunlardan ilki standart yani 203 beygir 2.5 litrelik mootor. Bir üst modeli 310 beygir ve 3.5 litre V6 motor. 

Öte yandan 2,5 litrelik hibrit motoru da müşterilerin beğenisine sunuldu.

Müşterilere aşağıdaki modelleri alma fırsatı sunuluyor. 

  • LE,
  • XLE,
  • SE,
  • SE Nightshade,
  • XSE

FİYATI NE KADAR OLACAK?

Fiyatı hakkında henüz bir bilgi gelmedi ama 2022 model fiyatları şu şekilde:

2.5 Hybrid, Hibrit, 177 HP : 1 milyon 774 bin 800 lira.

Sizce yeni Toyota Camry nasıl olmuş ? Aşağıdaki yorum kısmından düşüncelerinizi yazabilir, diğer üyelerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Civic gibi olmuş