TOKİ'ye Kaç Kişi Başvurdu? Güncel Sayı Açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ'ye Kaç Kişi Başvurdu? Güncel Sayı Açıklandı

TOKİ 250 bin sosyal konutta son başvuru sayısı açıklandı. Açıklamaya baktığımızda konut sayısının 8 katından fazla başvur olduğu görüldü.

TOKİ Başvuru 16 Eylül 2022 21:39 2
TOKİ'ye Kaç Kişi Başvurdu? Güncel Sayı Açıklandı

TOKİ'de başvuru sayısı konut sayısının 8 katını geçti.

TOKİ 250 bin sosyal konut başvurusu 14 Eylül 2022 tarihinde başladı. Başvurunun başlaması ile birlikte vatandaşlar e devlet sayfasına ve bankalara akın etti. Bankalar önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, sosyal konuta başvuru yaparak uygun taksitlerle ev sahibi olmak istedi.

BAŞVURU SAYISI 2 MİLYONU GEÇTİ

Gelen son dakika açıklamasında sosyal konutta başvuru sayısının 2 milyonu geçtiği öğrenildi. 250 bin ev için 8 katı kadar başvuru gelmesi ve bu başvuru sayısının daha başvurunun ilk 3 gününde gelmesi büyük ses getirdi. Daha 3 günden başvuru sayısının 2 milyonu geçmesi , 31 Ekim'e kadar devam edecek başvurularda sayının 5 milyonu geçmesi bekleniyor.

Siz hangi şehre başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

İLÇELERİN KONUT SAYILARI DEĞİŞTİ

Yapılan son dakika açıklamasında ilçelerin konut sayılarında değişiklik yapıldığına yer verildi. Yeni sayılar için TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ozaman milletin hevesi kırılmasın başvuruya göre konut sayısı fazlalaşsın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İyi para topladılar :)