TOKİ'den 240 Ay Taksitle Ucuza Dükkan
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ'den 240 Ay Taksitle Ucuza Dükkan

Son dakika haberi: TOKİ, işyeri sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni proje başlattı. Başlatılan projede 240 ay vade ile dükkan satışı yapılacak.

TOKİ Başvuru 6 Ağu 2022 14:55 2
TOKİ'den 240 Ay Taksitle Ucuza Dükkan

TOKİ'den ucuza satılık dükkan geliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen gün bir açıklama yaptı. KAbine toplantısından sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı, dar gelirliler için konut kampanyasının başlayacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra bir açıklama daha geldi. Açıklamada konutlarla birlikte ucuza işyeri satıının da olacağı öğrenildi.

81 şehirde küçük ve orta ölçekli işletmeler için sanayi sitelerinin kurulacağı , sosyal konut anlayışı ile yapılacak bu projelerle dar gelirli vatandaşlar, uygun fiyatlara işyeri sahibi olacak.

İŞYERİNDE VADE SAYISI 20 YIL

İşyeri almak isteyen vatandaşlara , bir miktarı peşin olduktan sonra kalan para 240 ay vadeye bölünecek ve vatandaşlar, kira öder gibi kendi işyerini alacak. 

SATIŞ KURA İLE 

İşyerlerinin satışları kura ile yapılacak. Başvuru yapanlar illere göre ayrılacak ve kuraya tabi tutulacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut anlayışı ile sanayi tesisleri yapılacağını söyleyerek, "Üretimi ve istihdamı artırmak için küçük ve orta ölçekli işletmelere sanayi tesisleri kuracağız. Böylece kira öder gibi işyeri sahibi olunacak" ifadelerini kullandı ve "Sürekli şekilde arazi üretimi yapılarak, talep edilen yerlerde çalışmalar an be an devam edecek" dedi.

AÇIKLAMA VE BAŞVURU EYLÜL'DE GELİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada Eylül ayında başvuruların başlayacağını söyledi. Başvurular başlayınca haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yalan
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bilgi almak istiyorum.toki.icin