TOKİ Ucuza Konut Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Resimli e Devlet Başvuru 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Ucuza Konut Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Resimli e Devlet Başvuru 2022

TOKİ e devlet başvurusu nasıl yapılır? Konut , arsa , işyeri başvurusu e devlet üzerinden nasıl yapılacak? İşte başvuruya ilişkin bilgiler ve başvuru adımları , resimli anlatımı.

TOKİ Başvuru 13 Eylül 2022 14:01 0
TOKİ Ucuza Konut Başvurusu Nasıl Yapılır? İşte Adım Adım Resimli e Devlet Başvuru 2022

TOKİ sosyal konut e devlet başvurusu nasıl yapılır? İşte adım adım başvuru anlatımı.

TOKİ 250 bin sosyal konut ve işyeri , 100 bin arsa duyurusu geldi. Yapılan son dakika açıklamasında başvurulara ilişkin detaylara yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda sosyal konut projesi başvuru bilgilerine , e devlet kapısı üzerinden yapılacak başvurunun detaylarına adım adım başvuru anlatımına yer verdik.

ADIM ADIM BAŞVURU

TOKİ sosyal konut başvurusu yapmak isteyen vatandaşların öncelikle e devlet uygulamasına gitmeniz gerekmektedir. e Devlet kapısına gittikten sonra aşağıdaki ekranda gösterildiği gibi TOKİ yazın ve ilk sonuca tıklayın.

Buna tıkladıktan sonra karşınıza aşağıdaki gibi e devlete giriş için kimliğimi doğrula kısmı çıkacak. Burada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA yazan kısma tıklayın.

 

Buna tıkladıktan sonra karşınıza çıkan ekranda TC kimlik numaranız ve e Devlet şifrenizle giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak.

 

Bu ekranda gösterildiği gibi Devam Et yazan kısma tıklayın. Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza gelecek:

Bu ekranda Yeni Başvuru yazan kısma tıklayın. Yeni Başvuru kısmına tıkladıktan sonra karşınıza liste gelecek. Liste geldikten sonra başvuru yapmak istediğiniz şehri seçin ve belirtilen adımları takip ederek, sizden istenen bilgileri tam şekilde girerek başvurunuzu yapın.

Başvuru sonrası teminat bedelini anlaşmalı bankalara yatırmanız gerekmektedir. Bankanın hangisi olduğu ise bu başvuru sonrası e devlette size söylenecektir. 

BAŞVURU

İl İl başvuru için TIKLAYIN

Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç