TOKİ Sosyal Konut ve Arsa e Devlet Başvuru Durumu Sorgulama Ekranı Neden Kapalı? Nasıl Sorgularım?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Sosyal Konut ve Arsa e Devlet Başvuru Durumu Sorgulama Ekranı Neden Kapalı? Nasıl Sorgularım?

TOKİ'den konut ve arsa başvurusu yapanlar, e devlet kapısında sorgulama ekranına girmeye çalışıyor. Ancak bu ekran kapatıldı.

TOKİ Başvuru 15 Kasım 2022 09:39 0
TOKİ Sosyal Konut ve Arsa e Devlet Başvuru Durumu Sorgulama Ekranı Neden Kapalı? Nasıl Sorgularım?

e Devlet TOKİ konut ve arsa başvuru sorgulama ekranı neden yok?

TOKİ sosyal konut başvurusu sona erdi. Başvuruların sona ermesinden sonra kura çekimleri başlarken arsa ve işyeri başvuruları da bugün, yani 15 Kasım tarihinde sona eriyor. Başvuruların sona ermesi sonrası önümüzdeki günlerde arsa için kura çekimi yapılacak. Kura çekimine kısa süre kala başvurusunu yapan vatandaşlar, başvurusunun kabul edilip edilmediğini e devlet kapısı üzerinden araştırmaya başladı. Ancak burada bir sorun ile karşılaşıldı.

Sosyal konut başvurusu yapan ve e devlet kapısında sorgulama ekranına gelen vatandaşlar şu uyarı ile karşılaştı: "İlk İşyerim projesi kapsamında e-Devlet Kapısı üzerinden başvuru alımı sona ermiş olup, 15 Kasım Salı günü mesai saati bitimine kadar bankalar üzerinden başvurular devam edecektir"

Arsa başvuru sayfasında sorgulama yapmak isteyen vatandaşlar ise şu uyarı ile karşılaştı: "İlk Evim Arsa projesi kapsamında e-Devlet Kapısı üzerinden başvuru alımı sona ermiş olup, 15 Kasım Salı günü mesai saati bitimine kadar bankalar üzerinden başvurular devam edecektir"

Başvuru sorgulama işlemi şimdilik kapalı. Önümüzdeki günlerde sorgulama ekranının yeniden açılması bekleniyor. Sorgulama ekranı açılınca haberdar olmak, kadın erkek konut ve arsaya başvuranlarla bilgi alış verişinde bulunmak için  TIKLA KATIL

NEDEN KAPATILDI?

TOKİ'de e devlet başvurularının sona ermesi sonrası sorgulama ekranları da kapatıldı. 16 Kasım'dan sonra ekranın yeniden açılması ve başvuru durumu sorgulaması yapılabilmesi bekleniyor.

ARSA İŞYERİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

Arsa işyeri kura tarihleri henüz belli değil. Ancak Kasım ayının sonunda kura tarihlerinin açıklanmaya başlaması bekleniyor. Açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç