TOKİ Sosyal Konut Başvuru Durumu Sorgulama Nasıl Yapılır? IBAN Mesajı Gelmedi Ne Yapmalıyım?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Sosyal Konut Başvuru Durumu Sorgulama Nasıl Yapılır? IBAN Mesajı Gelmedi Ne Yapmalıyım?

TOKİ sosyal konutta başvuru durumunuzu internet üzerinden sorgulayabilirsiniz. İşte başvuru durumu sorgulama.

TOKİ Başvuru 16 Eylül 2022 09:16 0
TOKİ Sosyal Konut Başvuru Durumu Sorgulama Nasıl Yapılır? IBAN Mesajı Gelmedi Ne Yapmalıyım?

TOKİ başvuru durumu sorgulama nasıl yapılır?

TOKİ sosyal konut başvurusu devam ediyor. Başvurular devam ederken vatandaşların en merak ettiği şey başvuru durumlarını nasıl sorgulayacakları, başvurusunun kabul edilip edilmediği konuus oldu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu durumun detayları hakkında bilgiler verdik.

BAŞVURU SON GÜNÜ 31 EKİM

TOKİ sosyal konut başvuruları 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. Vatandaşlar, E Devlet kapısı üzerinden ve bankalar aracılığıyla konular için başvurusunu yapabilecek. Başvurusunu yapan vatandaşlar , 500 liralık başvuru ücretini anlaşmalı bankalara yatırarak başvurusunu tamamlamış olacak.

BAŞVURU DURUMUNU NASIL KONTROL EDERİM?

Başvuru durumunuzu kontrol etmenin yolu e devlet kapısından geçiyor. Başvurunuzu yapıp paranızı yatırdıysanız başvurunuzun kabul edilip edilmediğini internet üzerinden görebilirsiniz. e Devlet uygulamasını telefonunuza indirerek giriş yapın. Daha sonra arama kısmına TOKİ yazın ve arama kısmında çıkan ilk sonuca tıklayın. Sonuca tıkladığınızda karşınıza çıkan ekranda başvuru listesine gideceksiniz. Burada başvurunuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

Başvurunuz değerlendirme aşamasında ise bu ekranda DEĞERLENDİRİLİYOR yazısı çıkar karşınıza. Eğer değerlendirme olumlu ise tahsilat bekleniyor yazısı çıkar. Bu yazı varsa para yatırmanız gerekmektedir. Eğ*er başvurunuz kabul edilmiş diyorsa artık kura çekimini bekleyeceksiniz. Eğer reddedilmişse, şartlardan birini sağlamadığınız için başvurunuz reddedilmiştir. Eğer şartları taşıdığınızı, bunda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız TOKİ'yi arayabilir ya da bankaya müracaat edebilirsiniz.

Kadın erkek diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

BAŞVURU YAPTIM AMA MESAJ GELMEDİ

Başvuru yapıldı ancak mesaj gelmediyse bu konuda bankaya danışabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç