Toki, Samsun'da 314 arsa satışı yapacak: İşte satılık arsa fiyatları ve başvuru bilgileri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki, Samsun'da 314 arsa satışı yapacak: İşte satılık arsa fiyatları ve başvuru bilgileri

TOKİ'den bir son dakika açıklaması geldi ve Samsun'da arsa satışı yapılacağına yer verildi. İşte satılık arsalar.

Emlak 12 Şubat 2024 0
Toki, Samsun'da 314 arsa satışı yapacak: İşte satılık arsa fiyatları ve başvuru bilgileri

TOKİ Samsun'da arsa satışı yapacak.

Samsun'da arsa almak isteyenleri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Emlak Müzayede resmi sayfası üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 314 arsa satışı yapılacağına yer verildi.

Yayınlanan açıklamaya baktığımızda 19 Mayıs, Alaçam, Atakum, Bafra, Havza ve Tekkeköy ilçelerinde toplamda 314 muhtelif arsa satışı olacağı bildirildi.

Yüzde 25 peşinat ve kalan paranın 24 ay vade ile satışının yapılacağı söz konusu duyuruda açık artırmanın 23 Şubat 2024 tarihinde yapılacğına yer verildi.

İşte yayınlanan son dakika açıklaması:

"Açık Artırma toplantısına katılacak olan gerçek veya tüzel kişiler katılım teminatı olarak toplantı öncesinde EMLAK YÖNETİM Hizmetleri ve Ticaret A.Ş.'in Halk Bankası Halkalı Şubesi IBAN (TR81 0001 2009 8780 0010 2612 24) no.lu TL hesabına talip oldukları her taşınmaz için; Katılım teminatları belirtilen hesaplara EFT veya HAVALE yöntemi ile ödenecektir" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada arsaların fiyatları ve listeleriçin aşağıdaki linkte olduğuna yer verildi.

Kadın erkek konut grubumuza katılmak, diğer adaylarla tanışmak için > TIKLA KATIL

DİĞER İLLERE DE GELİYOR

Samsun ilinde yapılan arsa satışından sonra diğer illerde de arsa satışları yapılacağı öğrenildi. Uygun fiyatlara, ev yapmak üzere yapılacak arsa satışlarında başvurular başladığında finans7 olarak takipçilerimize bildirimle haber vereceğiz. Haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç