TOKİ müstakil ve müşterek arsa Ankara kura çekimi sonucu isim listesi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ müstakil ve müşterek arsa Ankara kura çekimi sonucu isim listesi

Son dakika haberi: Ankara'da TOKİ arsa kura çekimleri yapılmaya başlandı. İşte kura çekimi sonuçları.

TOKİ Başvuru 6 Şubat 2023 21:38 0
TOKİ müstakil ve müşterek arsa Ankara kura çekimi sonucu isim listesi

TOKİ Ankara, arsa kura çekimi sonuçları isim listesi.

TOKİ'nin merakla beklenen günü geldi ve arsa kura çekimi Ankara'da başladı. Müşterek ve müstakil arsa için başlayan kura çekimi , TOKİ'nin resmi Youtube sayfası  üzerinden canlı olarak yayınlanmaya başladı.

TOKİ'nin resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamada arsa kura çekiminin bugün başladığı ve 8 Şubat 2023 tarihine kadar devam edeceğine yer verildi. "İlk Evim Arsa Projesinde; Projenin duyurulması aşamasında İdaremiz Web Adresinde yayınlanan ARSA SATIŞI BAŞVURU ŞARTLARI ile başvuru aşamasında gerek banka şubeleri gerekse e-devlet başvurularında tebliğ edilen ARSA BAŞVURU VE SATIN ALMA TAAHHÜTNAMESİ'nde bildirilen başvuru şartlarını sağlayan 722.698 başvuru arasından önümüzdeki günlerde Hak Sahipliliği Kurası çekilerek ilk evim arsa sahibi olan vatandaşlarımız belirlenecektir" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında kura çekimleri şu şekilde:

Şimdiye kadar bazı ilçelerin kuraları çekildi. 7 ve 8 Şubat tarihlerinde de kura çekimleri yapılacak ve müstakil ile müşterek arsayı kazananlar belli olacak. Listeler açıklanınca haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

Kadın erkek TOKİ evlerine ve arsasına başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç