TOKİ Konut Arsası Başvuru 2022: Arsa Satışı Hangi illerde?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Konut Arsası Başvuru 2022: Arsa Satışı Hangi illerde?

TOKİ 1 milyon konut arsası hangi illerde yapılacak? İşte konut arsası hakkında son bilgiler.

TOKİ Başvuru 9 Ekim 2022 15:19 0
TOKİ Konut Arsası Başvuru 2022: Arsa Satışı Hangi illerde?

TOKİ Arsa hangi illerde?

TOKİ 1 milyon konut arsası için başvurular başlıyor. Konut başvuruları için geri sayım devam ederken en merak edilen konu hangi ilde kaç arsa olacağı konusu oldu. Konu ile ilgili dün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bir açıklama yaptı. Bakan Kurum açıklamasında 9 Ekim, yani bugün arsaların illere göre dağılımının belli olacağını söyledi.

Arsa satışı yapılacak iller belli oldu. Ancak 10 Ekim 2022 Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERdoğan'ın katılımı ile düzenlenecek programda başvuru duyurulacak. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlk Evim İlk İş Yerim projemizde yarın YENİ BİR GÜN! 1 MİLYON arsa 10 BİN iş yeri için başvurularımız YARIN başlıyor. Kendi işini kurmak, arsaya kendi evini yapmak isteyenler 7 Kasım’a kadar başvurabilir. Detayları Cumhurbaşkanımız Kabine toplantımız sonrası duyuracak."

Konut arsasının yanı sıra birçok ilde 50 bin işyeri satışı için de başvurular 10 Ekim 2022 tarihinde başlayacak. Başvuru başladığında finans7.com olarak takipçilerimize aktaracağız. Kadın erkek TOKİ'ye başvuru yapan diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için Facebook Grubumuza TIKLA KATIL 

BELLİ OLUYOR

1 milyon arsa tüm illerde olacak. İllerde yapılacak arsa sayıları belli olduğunda finans7.com'da olacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç