Toki indirim kampanyası ne zaman başlayacak? 2024 indirimi ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki indirim kampanyası ne zaman başlayacak? 2024 indirimi ne kadar?

Son dakika haberi: TOKİ indirim kampanyası bekleniyor. Vatandaşlar, indirim kampanyasının yüksek olmasını talep ediyor.

TOKİ Başvuru 15 Mayıs 2024 0
Toki indirim kampanyası ne zaman başlayacak? 2024 indirimi ne kadar?

TOKİ evi olan vatandaşlar, indirim kampanyası bekliyor.

TOKİ'den konutu olan vatandaşlardan açıklama geldi ve konutu olan, biraz birikmiş parası olan vatandaşlar, birikmiş borçlarını ödeyerek konutunun sahibi olmak istiyor. Bu kapsamda TOKİ'nin erken kapatma kampanyası yapması bekleniyor. Peki TOKİ konut kampanyası ne zaman başlayacak? 2024 yılı TOKİ kampanyası indirimi ne kadar olacak? Toki indirim kampanyas 2024 ne zaman?

İNDİRİM DAHA FAZLA OLMALI

Her sene yüzde 25 indirim kampanyası düzenleyen TOKİ'nin bu sene de kampanya düzenlemesi bekleniyor. Ancak TOKİ'den evi olan vatandaşlar, her sene olduğu gibi yüzde 25'lik indirim olmamasını, daha yüksek oranda indirim olmasını istiyor. Sizce indirim ne kadar olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yüksek enflasyon ortamında yüzde 25 indirim düşük bir oran olacak. Toplu parası olan vatandaşların para yatırması için kampanyanın artması bekleniyor.

İNDİRİM NE ZAMAN GELECEK?

İndirim kampanyası tarihi henüz belli değil. Ancak devletin bu konuda kampanya başlatması bekleniyor. Hazira nayında müjdenin gelmesi bekleniyor. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç