TOKİ evi devredilir mi? İşte Toki devredenler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ evi devredilir mi? İşte Toki devredenler

TOKİ sosyal konut projesinde devir olur mu? TOKİ evi nasıl devredilir? İşte TOKİ ev devri hakkında son bilgiler.

TOKİ Başvuru 4 Şubat 2023 17:28 0
TOKİ evi devredilir mi? İşte Toki devredenler

TOKİ devredilebilir mi?

TOKİ sosyal konut projesinde kura çekimleri devam ediyor. Şimdiye kadar çoğu ilde kura çekimi oldu ve son iller kaldı. İstanbul ve batı bölgelerindeki iller için de önümüzdeki günlerde kura çekimleri yapılacak. Kura çekimi yapıldıktan sonra en çok merak edilen konut TOKİ evinin devredilip devredilmeyeceği konusu oldu. TOKİ evi çıkan bazı vatandaşlar, hakkından vazgeçip devretmek isterken kendisine TOKİ çıkmayanlar ise TOKİ evini devralmak istiyor. 

Bu konuda açıklama yapan TOKİ, "DEVİR İŞLEMLERİ" başlığı ile yayınladığı duyurusunda "Hak sahibi olup sözleşme imzalayanlar konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir" ifadelerini kullandı.

Bu açıklamaya baktığımızda TOKİ 250 bin sosyal konut projesi kapsamında kendisine ev çıkan vatandaşlar konutlarını devredemeyecek. 

TOKİ KONUT DEVRİ BU ŞEKİLDE OLUR?

TOKİ sosyal konut projesi dışındaki TOKİ konutları devredilebiliyor. İnternet üzerinden TOKİ ev sahipleri , evlerini devretmek için ilan yayınlıyor. Bazı ilanlar şu şekilde:

Siz de aşağıdaki yorum kısmından TOKİ devri istediğiniz şehri yazarak diğer vatandaşlarla bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz. 

Kadın erkek KONUT grubumuza TIKLA KATIL

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç