TOKİ Başvuru Nasıl Yapılır? İşte 24 ilde Banka ve E Devlet Başvurusu 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Başvuru Nasıl Yapılır? İşte 24 ilde Banka ve E Devlet Başvurusu 2022

TOKİ'nin konut kampanyasına başvurular iki yolla yapılıyor. Başvuruya ilişkin detaylı bilgiler yazımızda.

TOKİ Başvuru 12 Tem 2022 14:40 1
TOKİ Başvuru Nasıl Yapılır? İşte 24 ilde Banka ve E Devlet Başvurusu 2022

TOKİ 24 ilde ucuz konuta nasıl başvuru yapılır?

TOKİ'nin 24 şehirde ucuza satışa sunduğu konutlarla ilgili son dakika açıklaması geldi ve başvuruların nereye nasıl yapılacağı konusuna açıklık getirildi. 

24 İLDE UCUZA KONUT

TOKİ'nin ucuza 24 ilde yaptığı konutlarla ilgili duyuru ve detaylar şu şekilde:

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

TOKİ tarafından yapılan açıklamada başvuruların bayramdan sonra başlayacağına yer verilirken başvuru için 2 yöntem var. İlk için TOKİ şu duyuruyu yayınladı:

"İdaremiz tarafından satışa sunulan konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu vb. işlemlerinin tamamı T. Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası'nın yetkili Şubeleri aracılığı ile yapılmakta başka bir banka şubesi ve/veya şahıs hesapları üzerinden işlem yapılmamaktadır.

Bu sebeple size telefonla veya şahsen ulaşarak konut satışı vadeden, ödeme talep eden kişi veya kişilere itibar edilmemesi ve ayrıca sizinle irtibata geçerek para talebinde bulunulması durumunda savcılığa suç duyurusunda bulunulması gerekmektedir."

TOKİ evlerine başvuru yapmak isteyenlerin başvurusunu bayramdan sonra Ziraat Bankası ya da Halk Bankası'na yapması gerekmektedir. 

Bunun yanı sıra başvuru yapmak isteyenler için e devlet kapısı üzerinden de başvurular alınıyor. 

Yukarıdaki linke tıklayın. Daha sonra açılan sayfada KİMLİĞİMİ ŞİMDİ DOĞRULA yazan kısma tıklayarak e devlet giriş ekranına gidin. e Devlet girişli yaptıktan sonra başvuru kısmından TOKİ müracaatınızı yapabilirsiniz.

Şimdi bakmanız durumunda başvuruyu göremeyebilirsiniz. Başvurular bayramdan sonra 18 Temuz tarihinden sonra başlayacak. Başvurular başladığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Cok guzrl