Toki arsa kura çekimi başlıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Toki arsa kura çekimi başlıyor

Son dakika haberi: TOKİ arsa kura çekimi hakkında son dakika açıklaması geldi. Kura çekimleri gelecek hafta başlıyor.

TOKİ Başvuru 25 Ocak 2023 15:21 18
Toki arsa kura çekimi başlıyor

TOKİ arsa kura çekimi başlıyor.

TOKİ'den geçen gün yapılan son dakika açıklamasında arsa kura çekimine dair bilgilere yer verildi ve arsa kuraları hakkında iyi haber verildi. Açıklamaya baktığımızda 400 binden fazla kişinin başvurusunun reddedildiği bildirilirken toplamda 722 bin 698 kişinin kuraya gireceğine , bu kişilerin başvurusunun kabul edildiğine yer verildi. 

Konu ile ilgili TOKİ resmi sayfasından yapılan son dakika açıklamasında arsa başvuruları ile ilgili, "İlk Evim Arsa Projesinde; Projenin duyurulması aşamasında İdaremiz Web Adresinde yayınlanan ARSA SATIŞI BAŞVURU ŞARTLARI ile başvuru aşamasında gerek banka şubeleri gerekse e-devlet başvurularında tebliğ edilen ARSA BAŞVURU VE SATIN ALMA TAAHHÜTNAMESİ'nde bildirilen başvuru şartlarını sağlayan 722.698 başvuru arasından önümüzdeki günlerde Hak Sahipliliği Kurası çekilerek ilk evim arsa sahibi olan vatandaşlarımız belirlenecektir" ifadelerini kullandı.

KURA ÇEKİMİ BAŞLIYOR

TOKİ ilk evim arsa kura çekimi birçok şehir için yapılmayacak. 1 milyon arsa için 722 bin başvuru olduğu, birçok şehirde kura çekimi olmayacağı bekleniyor. Konu ile ilgili açıklamada, "Ocak sonu itibariyle kura çekilişleri başlayacak olup kura takvimi web sayfamızda ilan edilecektir" ifadelerine yer verildi. Siz hangi şehre başvuru yaptınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Bu açıklamaya göre kura çekiminin gelecek hafta başlayacağı görülüyor. 30 Ocak'tan itibaren kura çekimlerinin başlamaıs bekleniyor. 2-3 gün içinde kura çekimi takvimi belli olacak. Kura çekimi takvimi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Kadın erkek TOKİ evlerine arsasına başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Rize merkez
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Rize
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Rize merkez
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Afyonkarahisar
Ziyaretçi 15 Ay Önce
sakarya