TOKİ Ankara'da taksitle konut satışı yapacak: Başvuru 3 Haziran'da başlıyor 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Ankara'da taksitle konut satışı yapacak: Başvuru 3 Haziran'da başlıyor 2024

Son dakika: Bir il için daha TOKİ konut müjdesi geldi. Gelen açıklamada konutların 9 bin 110 TL taksitle satılacağı bildirildi.

TOKİ Başvuru 30 Mayıs 2024 1
TOKİ Ankara'da taksitle konut satışı yapacak: Başvuru 3 Haziran'da başlıyor 2024

TOKİ Ankara'da 9110 TL taksitle konut satışı yapacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) resmi internet adresi üzerinden bir son dakika açıklaması yapıldı ve Ankara'da 1 milyon 626 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1 ve 3+1 konut satışı yapılacağına yer verildi. Ucuza yapılacak ev satışına baktığımızda başvuruların 3 Haziran 2024 tarihinde başvuruların başlayacağı bildirildi.

DİĞER İLLERE DE MÜJDE GELECEK

Ankara'dan sonra diğer illere de ucuza konutlar yapılacak. Siz hangi şehre ucuz konut bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Diğer iller için TOKİ başvurusu gelecek. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden uygulamamızı ücretsiz indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

BAŞVURU ŞARTLARI

TOKİ konut başvuru şartları şu şekilde:

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır.

Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır. (Tüm başvurular kura tarihinden önce kontrol edilmektedir)

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Tüm başvurular kura tarihinden önce TAKBİS Sisteminden kontrol edilmektedir)

ANKARA'DA 9.110 TL TAKSİTLE EV SATIŞI

TOKİ resmi internet adresi üzerinden yayınlanan konut satışı TOKi başvuru duyurusu şu şekilde:

Konut satış fiyatları için TIKLAYIN

BAŞVURU DETAYLARI

Ankara için TOKİ başvuruları 6 Haziran 2024 tarihinde başlayacak. Başvuru başladığında haberdar olmak için takipte kalın. 

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
Sivas tada olsun