TOKİ Açıkladı: Sütlüce Konutları İçin Başvuru Tarihi, Açık Arttırma ve Ev Fiyatları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ Açıkladı: Sütlüce Konutları İçin Başvuru Tarihi, Açık Arttırma ve Ev Fiyatları

TOKİ'den bir son dakika açıklaması yapıldı ve Sütlüce konutları için başvuru detaylarına yer verildi.

TOKİ Başvuru 12 Tem 2022 19:42 1
TOKİ Açıkladı: Sütlüce Konutları İçin Başvuru Tarihi, Açık Arttırma ve Ev Fiyatları

Sütlüce TOKİ başvurulaır 18 Temmuz'da başlıyor.

Son dakika haberi: TOKİ'den bir son dakika açıklaması yapıldı ve Sütlüce'de bulunna TOKİ evlerinin satılacağı, 18 Temmuz günü başvuruların başlayacağına yer verildi. 

"İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen konutlar için başvurular 18 Temmuz'da başlayacak." ifadeleri ile yayımlanan söz konusu duyuruda  "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen 185 konutu "açık artırma" yöntemiyle satışa sunacak." denildi.

AÇIK ARTTIRMA NE ZAMAN?

TOKİ tarafından yapılan açıklamanın devamında açık arttırma tarihi iel ilgili , "TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında inşa edilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma yapılacak." denildi.

TEKLİFLER 

Açıklamada, "Toplam 185 konut için TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek açık artırmada, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de canlı yayınla teklif alınabilecek." denildi.

YÜZDE 50 PEŞİN 120 AY TAKSİT

Konutları alacaklar, konutlara, yüzde 50 peşinat ve 120 ay vadeyle sahip olabilecek.

Açıklamanın devamı şu şekilde:

Satış sonunda alıcılara Gaziosmanpaşa konutları hemen, Beyoğlu Sütlüce Mahallesi konutları ise 12 ay içinde teslim edilecek.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri ise Türkiye Halk Bankası AŞ tarafından yürütülecek.

Açık artırmaya başvurular, 18 Temmuz itibarıyla yapılabilecek. Ayrıca 2-3 Ağustos'ta da Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

Satışla ilgili detaylı bilgilere, "www.toki.gov.tr" ve "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben açıkçası acik arttırmayı mantıklı bulmadım sonucta dar gelirli vs orta gelirli vatandaşlar için degilmi bu evler neden makul bi fiyat belirlenip satışa sunulmuyor. Mesala ben almak istiyordum ama bu şartlarda zor atıyorum 1 milyon satilsa 500 bin pesinati nasil bi araya getirebilirim yada 2 milyon satıldı 1 milyon pesinat yani kısacası ne dar gelirliye ne de orta gelirliye uygun değil.bu sistem yine zengin olan alicak umarım.bu yorumumu sayın büyüklerimiz görürler saygilar