TOki 250 bin sosyal konut iptal edilecek mi , ertelenecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOki 250 bin sosyal konut iptal edilecek mi , ertelenecek mi?

Son dakika haberi: TOKİ sosyal konut projesi kapsamında 250 bin ev yapılacak. Deprem nedeniyle iptal edilecek mi?

TOKİ Başvuru 9 Şubat 2023 13:33 9
TOki 250 bin sosyal konut iptal edilecek mi , ertelenecek mi?

TOKİ 250 bin sosyal konut iptal edilecek mi?

TOKİ sosyal konut projesi başvurusu geçen sene alındı. Geçen sene sona eren başvuruların ardındna Kasım 2022'de sosyal kont kura çekimi başladı. Kura çekiminin başlaması ile birlikte TOKİ sosyal konut kazanan adaylar belli oldu. Sosyal konut projesi kapsamında kuralarda sona gelinirken dün bir açıklama geldi ve sosyal konut kura çekimleri ertelendi.

"50 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında Hak Sahibi Belirleme Kura Töreni Yaşanan Doğal Afet Sebebiyle İleri Tarihe Ertelenmiştir. Kura Tarihi ve Saati İdaremizce Belirlenerek Web Sayfasında Yayınlanacaktır" ifadeleri iel dün yayınlanan duyuruda kura çekimlerinin ertelendiğine yer verildi.

SOSYAL KONUT İPTAL EDİLECEK Mİ , ERTELENECEK Mİ?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesinin deprem nedeniyle iptal edileceği, erteleneceği iddiaları ortaya atıldı. Herhangi bir iptal söz konusu değil. Ancak deprem nedeniyle konutların biraz gecikmesi bekleniyor. Sizce iptal edilmeli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (9)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 13 Ay Önce
Öncelik deprem bölgesinde evi yıkılanları olsun ama bu bölgede oturup kurada adı çıkanlara da onlarla birlikte ev yapılsın.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Bende şehit yakını olduğumdan dolayı banada kuradan ev çıkmıştı ama ben diyorumki önce depremzede kardeşlerimiz evleri olsun devletimiz büyük sonra ekonomik durumu iyi olunca sıra vizede gelir devletimi var olsun bizim evimiz olmasada olur
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Türkiye geneli önce evi olmayanlara yapılsın bugün 8 bin 10 bin kira veriyoruz
Ziyaretçi 14 Ay Önce
öncelik deprem zedelerin olsun tabiyki ama iptal edilmesin, bizlerede geçte olsa yapılsın sizin aracılığınızla ilk defa evim olacak.
Ziyaretçi 14 Ay Önce
Bence iptal edilmemeli bende depremzedeyim evim yok ilk defa evim olacak TOKİ'den çikti ikinci kez yikilmayalim