TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Müjdesini Erdoğan Verecek: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.49 Faizli Ucuza Ev
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Müjdesini Erdoğan Verecek: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.49 Faizli Ucuza Ev

AK Parti'den ucua ev almak isteyen vatandaşları sevindiren son dakika açıklaması geldi. İşte ucuza TOKİ'den ev müjdesi ve 100 bin sosyal konut projesi.

Emlak 18 Nisan 2022 19:04 112
TOKİ 100 Bin Sosyal Konut Müjdesini Erdoğan Verecek: Ev Sahibi Olmak İsteyenlere 0.49 Faizli Ucuza Ev

Son dakika haberi: AK Parti'den TOKİ sosyal konut müjdesi geldi.


AK Parti Merkez Yönetim Kurulu toplantısından sonra kameralar karşısına geçen Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunurken vatandaşlara müjdeli bir haber verdi. Çelik açıklamasında, ucuza ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin önümüzdeki günlerde duyurulacağını söyledi.


Çelik açıklamasında, "Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanımız 2053 Ulaştırma ve Lojistik ana planını açıklamıştı. Bu, Türkiye'nin nasıl bir oyun değiştirici, geleceğe hazırlanan bir ülke olduğunun yepyeni bir örneği." ifadelerine yer verdi ve Türkiye'nin 20543 hedeflerinin altını çizdi ve koronavirüs salgını ile ilgili "Bugünlerde normalleşmeyi daha çok yaşıyoruz. Eski halimize tam dönmedik ama oraya doğru ilerliyoruz. 804 hastanenin yoğun bakımında Kovid-19 hastası kalmaması güzel bir olay. Bundan sonra Bilim Kurulu'nun aldığı kararlara kademe kademe uyarak daha normal günlere ulaşmayı umuyoruz." dedi.


MÜJDEYİ CUMHURBAŞKANI VERECEK

Çelik açıklamasının devamında ucuza ev almak isteyen vatandaşlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjde açıklayacağını ve TOKİ 100 bin sosyal konut projesinin hayata geçirileceğini söyleyerek, "Cumhurbaşkanımız şehirleşme ve vatandaşlarımızın konut edinmesiyle yakından ilgileniyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız 81 ili kapsayan bir TOKİ sosyal konut projesi üzerine çalışıyor. İnşallah cumhurbaşkanımız haziran ayında çeşitli müjdelerle açıklayacak." ifadelerini kullandı.


0.49 FAİZLE

TOKİ'den ev almak isteyenlere 100 bin sosyal konut kapsamında 0.49 faizli 240 ay vadeye kadar kiradan daha düşük ücretlerle ev sahibi olma kapısı açılacak. Siz hangi şehre yapılmasını istiyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.


Yorumlar (112)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
balikesir
Ziyaretçi 7 Ay Önce
Antalya
Ziyaretçi 9 Ay Önce
Trabzon veya OF
Ziyaretçi 11 Ay Önce
İstanbul
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Diyarbakır